İl Genel Meclis Başkanlığına Süleyman Ağın seçildi

31 Mart Yerel Seçimlerin ardından mazbatasını alan il genel meclis üyeleri, ilk toplantısını yaparak başkanı seçti.

İl Genel Meclis Başkanlığına Süleyman Ağın seçildi
Bayburt Postası - Yerel seçimlerin ardından 4 AK Partili 4 MHP’li il genel meclis üyesi yeni dönemde görev yapacak. İl genel meclis üyeleri ilk toplantıda Meclis Başkanını belirledi.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, tarafından il genel meclis üyelerinin en yaşlısı olan Hüseyin Efe geçici başkan, en genç üyeler Barış Bayram Sinan Birgül ise katip üye olarak belirlendi.

Daha sonra seçime geçildi. Seçimde 8 üyenin tamamının oyunu alarak yeni dönemde il genel meclis başkanlığına Süleyman Ağın seçildi.

Yapılan seçimlerde Birol Keskinoğlu birinci başkan vekili, Ahmet Nebil Aydın ikinci başkan vekili, Barış Bayram ve Hüseyin Efe katip üye olarak seçildi. 

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın meclis üyelerine teşekkür ederek, “Allah nasip ederse bu işi hep birlikte yükleneceğiz. Cumhur İttifakı ruhu kapsamında mecliste hep birlikte inşallah güzel hizmetler yapmayı Rabbim bizlere nasip eder. Bizler il genel meclis üyeleri olarak ilimizin en ücra köşesine kadar ulaştırmanın gayretinde olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmetleri yapacağız. Bu mecliste kurulduğu günden bugüne kadar meclis başkanlığı ve üyeliği yapmış tüm arkadaşlarıma da bu vesileyle teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhterem racioğlu 5 yıl önce

belediye ve il genel meclisinin yapacağı işlerde,c.hur ittifakı sayesinde"şeffaf ve
liyakat"olacaktır"artık her şey eskisi gibi olmayacaktır.??,başarılar herkese.

Avatar
h.ali 5 yıl önce

bu tabloda sadece bayburt ve halkı kazanacaktır,zira şeffaf olacaktır.

Avatar
yusuf akagül 5 yıl önce

bu sefer seçim"dıngala poççuk oldu"artık projeler hakkıyla olcak,ve bayburt kazancak

Avatar
Acem 5 yıl önce

Eskiden ak parti döneminde şeffaf değildi demek istediniz herhalde biz öyle anladık geç kalmış bir itiraf şimdi birlikde götürürsünüz ihaleleri vatandaş için değişen birşey yok