İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Bayburt'ta

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Bayburt'ta yapımı devam eden göçmen geri gönderme merkezi inşaatında incelemelerde bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Bayburt'ta
Bayburt Postası - İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bayburt'a geldi.

Çataklı, kente gelişinde valilik önünde Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Halil Murat Bilgiç ve Göç İdaresi İl Müdürü Hüsnü Yağmur tarafından karşılandı. 

Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Pehlivan ile görüşen Çataklı, daha sonra Bayburt Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde yapımı devam eden göçmen geri gönderme merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Burada inşaat hakkında Vali Pehlivan ve diğer ilgililerden bilgi alan Çataklı, inşaatın 2019 yılında tamamlanması için talimatlarda bulundu. 

Çataklı, incelemelerinin ardından Gümüşhane'ye hareket etti.  

Anahtar Kelimeler:
İsmail Çataklı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.