Gökçedere, PTT'sini geri istiyor!

Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Gökçedere beldesinde PTT hizmetlerinde yaşanan aksamalar vatandaşı zor duruma sokuyor.  

Gökçedere, PTT'sini geri istiyor!

Bayburt Postası - Gökçedere PTT şubesinde görevli memurun 1 yıl önce başka şehirde görevlendirilmesi ile kapısına kilit vurulan hizmet noktası bölge halkını mağdur ediyor. 

PTT binası önünde toplanan vatandaşlardan Sinan Şeker, Gökçedere PTT hizmetinin haftada sadece 1 günle sınırlı kalmasının vatandaşı mağdur ettiğini söyledi. 

Vatandaşların PTT'nin kapalı tutulduğu 4 günde 30 kiometreyi gidip gelmeye mecbur edildiğini söyleyen Şeker, ekonomik krizin de etkisiyle bu durumun bir çileye dönüştüğünü aktardı.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kardes 2 yıl önce

Nirdeyse% 100 yakın ak Parti'ye oy verdik diye davul zurna caliyodunuz sizlere az bile kapatın tumden

Avatar
Nivli 2 yıl önce

Ak partiyle bütün duyguları yaşadık verin mehteri 40 yıllık PTT Ler tedaslar kapandı belediyelerde kapandı görmediğimiz kitliklari zamları da gördük ama nedense yinede herkez memnun

Avatar
Bayram Aşkın 2 yıl önce

Bayburt'un en büyük beldesi . Türkiye'de bir çok ilçeden büyük ancak sonuç bu...

Avatar
Postscı 2 yıl önce

Benim ilk göz ağrım tamıtamına otuz yıl hiç tayın almadan görev yapdım gökçedere halkı ve çehre köylere çok lazım gökçedere halkı postanesine daime sahip çıkdı Bayburt PTT müdürü gereğini yapmalı bir memur atamalı Kemal düzgün seni seviyorum gökçedere

Avatar
hakkı kılıç 2 yıl önce

koca beldeye 1 memur veremeyen iktidar partisinden hiçbir şey beklemiyoruz..sandık gününü sabırsızlıkla bekliyoruz..yorumcunun biri sağlık hizmeti vs. yazmış..erdoğan babasının çay bahçesinin parasıylamı yapıyor icraatları..bayburtlunun vergisiyle yapıyor..alışveriş fişindeki faturalardaki kdvleri görmüyorsun...asıl körlük budur...açız aç..adam bayrak inmez diyor..aponun mektubunu trt de okutuyor. asıl körlük budur...

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Demekki vekil çalışmıyor. Seçimden sonra 2. Vekil de seçilir ve güç birleştirilip 2 yeni vekil bu ptt yi açar.

Avatar
Bayburt'lu 2 yıl önce

Bi yerdede şu ak parti yi hedef almayın kimsiniz bilmiyorum ama hastane masraflarını ödemeden ölünüzü alamıyordunuz bi günlerce sabahın 6 sında eczane önlerinde nöbet tutuyordunuz asıl size müstehak burda atıp tutarsınız ama hastaneye de gidersiniz devlettende her türlü yardımı alırsınız nankörlük kanınıza işlemiş sizin zihniyetinizde chp ile aynı körler sağırlar birnirini ağırlar ak partinin tek bi kuruşu bile cebinize giriyorsa eğer zehir zıkkım olsun hastane parası olur size inşAllah olmicak bişi ama eğer olurda chp iktidar olursa hastanelerde senet imzalarken anlarsınız ak partinin önemi

Avatar
Ruhi 2 yıl önce

Gökçedere Belde halkının haklı talebi var, Devlet büyüklerimiz değerlendirir ve gereğini yapar. Ama bu durumdan siyasi çıkar sağlamaya çalışanları kınıyorum. Gökçedere Belde halkı ferasetlidir, ki bunu her seçimde göstermiştir. Bir sonraki seçimde de sağduyulu davranıp Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır.