Eski Bakan Kürşat Tüzmen'den Bayburt'ta Valilik ve Belediye ziyareti

59. ve 60. hükümetlerde Devlet Bakanlığı yapan Kürşat Tüzmen, Bayburt Valiliği ile Bayburt Belediyesi'ni ziyaret etti.

Eski Bakan Kürşat Tüzmen'den Bayburt'ta Valilik ve Belediye ziyareti

Bayburt Postası - 'Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim’in çekimleri için geldiği Bayburt’ta, Valilik ziyaretine motosikletiyle gelen Bakan Tüzmen, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Vali Epcim’e misafirperverliği dolayısıyla teşekkür eden Tüzmen, Bayburt’ta bulunmaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti. Vali Epcim ise tarih ve kültür şehri Bayburt’ta kendisini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiği Tüzmen’e ziyareti dolayısıyla teşekkürlerini bildirdi. Bir süre heyet ile çeşitli konularda sohbet eden Tüzmen, sonrasında Vali Epcim ile Bayburt Kalesi’ni gezdi.

Tüzmen’e, Valilik ziyaretinde Kenan Yavuz Etnografya Müzesi Kurucusu İş İnsanı Kenan Yavuz ile AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat eşlik etti.

Bakan Tüzmen daha sonra geçtiği Bayburt Belediyesi'nde Başkan Hükmü Pekmezci tarafından karşılandı.  

Belediye Başkanı Pekmezci, Eski Bakan Tüzmen’e Bayburt’la ilgili bilgiler verdi. Bayburt’un bir tarih ve kültür şehri olduğuna vurgu yapan Başkan Pekmezci, şehrin tarihi dokusuna uygun çalışmalara imza atamaya gayret ettiklerini söyledi. Bayburt Belediyesi tarafından tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri hakkında da kısaca bilgi veren Başkan Pekmezci, ziyaret anısına Bakan Tüzmen’e Dede Korkut biblosu ve yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi takdim etti.

Bayburt’ta Dede Korkut’un önemi ve yöresel ürünler hakkında da Başkan Pekmezci’den bilgi edinen Eski Bakan Tüzmen, misafirperverliğinden dolayı Başkan Pekmezci’ye teşekkürlerini bildirdi. Ülkemizi karış karış gezerek gelenek göreneklerimizi, halk oyunlarımızı, türkülerimizi, yöresel lezzetlerimizi ve hikâyelerimizi bir televizyon kanalında izleyicileriyle paylaştığını kaydeden Tüzmen, “Tarihi ve kültürüyle ülkemizin gezilmeye ve görülmeye değer önemli bir şehri olan Bayburt’tayız. Bayburt’u gezerek bütün yönleriyle izleyicilerimizle paylaşacağız. Belediye Başkanımıza misafirperverliğinden ötürü ve verdiği önemli bilgilerden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Bayburt Belediyesi ziyaretini tamamlayan Tüzmen, “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim” programının çekimlerine başlamak üzere motosikletiyle binlerce yıllık tarihi geçmişi olan Bayburt Kalesi’ne geçti. 


 

Anahtar Kelimeler:
Kürşat Tüzmen Bayburtta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.