Erzincan Valisi Mehmet Makas'tan Vali Cüneyt Epcim’e Ziyaret

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas'tan Vali Cüneyt Epcim’e Ziyaret

Bayburt Postası - Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bayburt’a gelen Erzincan Valisi Mehmet Makas, Vali Cüneyt Epcim’i makamında ziyaret etti.

Vali Makas’ı Bayburt Valiliği’ne gelişinde Vali Cüneyt Epcim karşıladı. Ziyareti anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Vali Makas daha sonra Vali Epcim’i makamında ziyaret etti. Vali Epcim ile Vali Makas burada bir süre bilgi alışverişinde bulundu. 

Vali Makas, Vali Epcim’e ev sahipliği ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti. Vali Epcim ise Vali Makas’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek kendisini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Valilik ziyaretinin ardından Vali Epcim ile Vali Makas, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ile bir araya geldi. Belediye ziyareti sonrası Vali Epcim eşliğinde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Vali Makas Bayburt’tan ayrıldı.

Ziyaretlerde Erzincan İl Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.