Emniyet Müdürü Er, muhtarlarla toplandı

Bayburt İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Er, muhtarlarla toplandı
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Bayburt Polisevi'nde gerçekleşen toplantıda, Bayburt’ta huzurun tesisi ve temini noktasında suç ve suçlarla mücadele anlamında muhtarlardan gelen bilgiler, talepler ve öneriler nezdinde değerlendirmeler yapılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Emniyet Müdürü Sezayi Er, özellikle son dönemde meydana gelen iletişim yolu ile yapılan dolandırıcılık olayları ile ilgili detaylı bilgilendirme yaparak, vatandaşların uyarılması noktasında muhtarlara da önemli görevler düştüğünü hatırlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.