Demirözü ve Gökçedere halkı PTT'den şikayetçi

Bayburt’un Demirözü ilçesi ve ilçeye bağlı Gökçedere beldesindeki PTT hizmetlerinde yaşanan aksamalar vatandaşı çileden çıkardı.

Demirözü ve Gökçedere halkı PTT'den şikayetçi
Bayburt Postası - İlçe ve beldedeki iki ayrı PTT hizmet noktasında birer personelin çalışması ve bu personelin haftanın 2 veya 3 günü kurum dışında görevlendirilmesi, izin alması dolayısıyla hizmetlerde yaşanan aksaklıklar vatandaşları mağdur ediyor.  

PTT binası önünde uzun kuyruklar halinde sıra bekleyen vatandaşlardan Hasan Yılmaz yaptığı açıklamada, haftanın 2 veya 3 günü PTT tamamen kapalı, çoğu günler yarım gün öğleden önce açık, öğleden sonra personel dışarda görevli oluyor. Demirözü ilçemiz ve bölgenin en kalabalık yerleşim yerlerinden Gökçedere beldemizde tek personel ile PTT hizmetinde büyük aksaklıklar oluyor. PTT ATM'sinde çoğu zaman arıza oluyor veya para yok. İlçe merkezi ve ilçeye 15 km mesafedeki yoğun nüfusun yaşadığı Gökçedere Beldemizde en az 2 personelin görevlendirilmesi gerekmektedir. PTT merkezi kapalı olduğu için çoğu zaman 45 kilometre mesafedeki Bayburt merkeze gidiyoruz. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz. Demirözü ilçemiz ve Gökçedere beldemiz çoğu seçimde iktidar partisine verdiği destekle Türkiye şampiyonu olmuştur, verilen oyların karşılığında mağduriyetimizin de giderilmesini bekliyoruz" dedi. 

Haber: Arif Azak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yücel 4 yıl önce

PTT bölgede ciddi sıkıntılı... Personel takviyesi şart

Avatar
VELİ 4 yıl önce

TOKİ KONUTLARININ ALTINDAKİ PTT 4,30 DA KAPALI. BÖYLE BİR REZİLLİK OLAMAZ. BİR KİŞİ GÖREVLİ OLUR MU. ALLAH GÖSTERMESİN O GÖREVLİNİN BAŞINA ANİ BİR RAHATSIZLIK GELSE OTURDUĞU YERDE SIZIP KALSA BUNUN HESABINI KİM VERECEK. BİR PTT ŞUBESİ BURASI. KÖY DEĞİL. ESNAFIN YOĞUN OLDUĞU BİR BÖLGE. YÖNETENLER HER KİM İSE BU İŞE BİR EL ATSINLAR. BAYBURT'LU SEN HER ŞEYİ HAK EDİYORSUN. ACIYACAK DA DEĞİLİM, DAHA BETER OLUN. HAK ARAMA DİYE BİR ŞEY YOK. YALAKALIĞA DEVAM. SİZ HİÇ BİR ŞEYE LAYIK DEĞİLSİNİZ.

Avatar
Gada 4 yıl önce

%95 az oldu %98 olsun çok bile

Avatar
Nivli 4 yıl önce

Arpalı olarak haftanın dört buçuk günü PTT kapalı olduğu için şikayetçi değiliz alıştık

Avatar
Cemil 4 yıl önce

ptt yi açık bulmak ilçelerde tesadüf...bulsakta verdiğimiz evrak bayburt mezkezde 10 gün bekliyor sonra yola çıkıyor... ptt ve diğer kurumlarda emekliliği bekleyen üretmeyen, hedefi olmayan , halka hizmeti düşünmeyen idarecilerle bu kadar...liyakat değil benim adamım benim cemaatimden düşüncesi olduğu sürece düzelmez. balık baştan kokar demiş eskilerimiz...

Avatar
Hasan Coşkun 4 yıl önce

Sn valim olaya el atın lütfen... Mağduriyet büyük...