Belediye Meclisinde görevlendirmeler yapıldı

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında gerçekleşti.

Belediye Meclisinde görevlendirmeler yapıldı
Bayburt Postası - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesiyle başlayan toplantı da Belediye Başkanı Pekmezci, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diledi. İlk olarak encümen, çeşitli komisyonlar ile bağlı bulunan birliklere üye seçimi gerçekleştirildi. Daha sonra ise 2018 yılı faaliyet raporu görüşüldü.  
Yapılan oylamalarda aşağıdaki meclis üyeleri ilgili görevlere seçildi:

Belediye Başkan Yardımcısı 
Süreyya Türkmenli 

Meclis Başkan Vekilleri
1. Başkan Vekili: Çetin Köse 
2. Başkan Vekili: Raif Kalekahyası 

Katip Üyeler
Meryem Kılıç (Asil)
Ayşegül Aydın (Asil)
Murat Sezek (Yedek)
Zekeriya Mevlütoğulları (Yedek)

Denetim Komisyonu Üyeleri
Ayşegül Aydın
Meryem Kılıç
Süreyya Türkmenli

İmar Komisyonu Üyeleri
Abdulhamit Karaoğlu
Suat Doğan
Osman Nuri Tuluğ
Cengiz Babaoğlu
Raif Kalekahyası

Plan ve Bütçe Komisyonu
Eyüp Artar
Ayşegül Aydın
Hasan Karakum
Zekeriya Mevlütoğulları
Muzaffer Çeker

Encümen Üyeleri
Abdulhamit Karaoğlu
Suat Doğan 

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği
Çetin Köse (Asil)
Cengiz Babaoğlu (Yedek)

Türk Dünyası Belediyeler Birliği 
Suat Doğan (Asil) 
Raif Kalekahyası (Yedek)

Doğu Anadolu Belediyeler Birliği
Hasan Karakum (Asil)
Zekeriya Mevlütoğlulları (Yedek)

Çoruh Havzası Kalkınma Birliği 
Abdulhamit Karaoğlu
Osman Nuri Tuluğ 
Ramazan Aydoğdu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 5 yıl önce

sayın başkanım hayırlı olsun şimdi hemen yapılması gerekenler hızlıca yapılmalı su sayaçları arasındaki fiyat farkının kaldırılması ve akıllı sayaçların belediye tarafından satılıp tamiri yapılmalı halk ekmek büfelerinin her mahallede açılması dolmuşların her mahallede hizmet vermesi ayrıca belediye kendi dolmuşlarını çoğaltmalı eski sanayi bir an önce yeniden yapılması için karar alınması mahallelerde kaldırımların yapılması ve asvaltlama işlemleri bitmeli imarda insanlar git gel işleri bir an önce son bulmalı yap sat yapan belediye çalışanları işlerinde tercihini seçmeli ya memurluk ya yap sat işine dönmeli artık insanlar bıktı bu yanlışlıklardan

Avatar
dava arkadaşınız 5 yıl önce

Hükmü Başkanım Allahım hayırlı etsin lakin Belediye başkan yardımcılarının ikisinide değiştirmen gerek biz sizi seçtik siz bizim isteklerimizi dinleyiniz Nesimuttin beyi belediye başkan yardımcılığında görmek istemiyoruz.çünk bizim partimizden biri o koltukta oturmalı Biz Bayburtluları küstürmeyiniz.

Avatar
h.ali açıkgöz 5 yıl önce

belediye ve il encümen toplantıları"şeffaf ve liyakat,lı olcak.!!,artık her şey eskisi gibi
olmayacak,alamıyacaktır.???,başarılar dileği ile.

Avatar
Bayburt lu Salih 5 yıl önce

Sn Hükmü PEKMEZCİ Başkanımıza ve yeni yönetime başarılar dilerim.
Adayların projeleri arasında olan eski sanayinin betonlaştırılma çabası vardı,gelişmiş ülkelerde, her şehrin kendine ait müreffeh meydanı ve yeşil alanı vardır.
Pazar yerinden stadyuma kadar olan alana yeni Belediye binası ve Valilik binası inşa edilip,boş alan ağaçlandırılıp peyzaj çalışması ile güzelleştirilip,Bayburt un ve ulusal değerlerimiz olan kişilerin veciz sözleri ve heykelleri dikilir,büyük miting meydanı yapılır, pazar yerindeki okulun üst kısmına çok amaçlı kapalı katlı otopark ve pazar yeri yapılır, Valilik binası ilgililer ile görüşülüp proje değişikliği ile revize edilir,yol şehirler arası transit yol olması nedeni ile önümüzdeki yıllarda oluşa bilecek trafik yoğunluğu ve kazalarının önüne geçilir.Yeni terminal,yeni hastane güzergahı, Demirözü istikametindeki Barbeti kampüsü düşünülerek,Aslan dağı etrafından geçecek yeni çevre yolu projesi hazırlanır,yeni imar alanları ihtas edildiğinde çok geç olabilir

Avatar
Muzaffer.gurbetdeki.keleverekĺi 5 yıl önce

Sayının.baskanim.sizden.ve.heyetinizden
Goŕucu.deyil.gecicideyil
Yüz yıl.ilériyedonuk.calişmalar
Bekliyoruz.saygilarimla.

Avatar
ALİ 5 yıl önce

BAŞKANIM GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. İLK ÖNCELİKLİ İŞLER: 1- CUMHURİYET CADDESİNİN PETROLDEN YUKARIYA DOĞRU KISMININ YAPIMI HEMEN BAŞLATILMALI,2- PAZARTESİ GÜNÜ KURULAN PAZAR TEZGAHLARININ CUMARTESİ GÜNÜNDEN KURULMASI ENGELLENMELİ,3- PAZARTESİ KURULAN MEVCUT PAZAR YERİNDE PAZARCI TEZGAHLARININ İŞGAL EDECEĞİ SINIR ÇİZGİSİ YENİDEN ÇİZİLMELİ VE PAZARCI ESNAFININ TEZGAHININ DIŞINDA İNSANLARINI GEÇECEĞİ ALANA BAŞKA MALZEME KOYMAMALARI İÇİN SIKI TAKİP YAPILMALI.4- ÇEVREYİ KİRLETEN ŞAHIS VE ESNAFLAR DERHAL UYARILARAK , AVRUPA'DAKİ GİBİ GEREKEN CEZA YAZILMALIDIR.5- SUYUN SERTLİĞİ VE KİRECİ İÇİN NE YAPILMASI GEREKİYORSA ARAŞTIRMASI YAPILARAK BU İŞİN ÜZERİNE ACİLEN GİDİLMELİ.

Avatar
Bayburt lu Salih 5 yıl önce

Diğer yazının devamıdır.
Tarım Bakanlığının desteği ile Belediye Özel idare ve müteşebbislerin oluşturacağı(KİT mantığı ile değil,müteşebbis mantığı ile Bayburt dışında olan insanlarımızın istihdam edileceği bir proje yapılıp nüfus artışı sağlansın) kullanılmayan köy araziler, büyük hektarlar olarak birleştirilip kiralanır tarım,hayvancılık alanında desteklemelerden istifade edilip üretime geçilir,veya mera alanları değerlendirilip devir işlemi ile bu projeler hayata geçirilir,gerekir ise köylülerimiz aktif manada ortak edilir yönetim bu bahis ettiğimiz kurumlarda olur,bu şekilde Bayburt un dört bir etrafında besi ,süt ve tarımsal ürünler üretimi yapıla bilir.
Daha farklı projeler zaman içinde sunulur,ama bir an önce üretim,üretim,üretim, yapılmalır.