Bayburt’ta eğitime yine ara

Bayburt Valiliği, il genelinde eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Bayburt’ta eğitime yine ara
Bayburt Postası - Açıklamada, “Bayburt İlimizin genelinde, pek çok yol güzergahında, özellikle köy grup yollarında ulaşımı kesintiye uğratan kuvvetli fırtına,kar yağışı ile aşırı rüzgara bağlı olarak oluşan yoğun tipi devam etmekte olup Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen verilere göre bu durumun, 16 Ocak 2019 Çarşamba gece saatlerine kadar etkili olacağı belirtilmektedir.
 
Devam eden kuvvetli fırtına, kar yağışı ve şiddetli rüzgar nedeniyle özellikle yüksek mevkilerde oluşan yoğun tipi ve buzlanmanın trafiği olumsuz yönde etkilediği görülmektedir.
 
Mevcut durum ve elde edilen veriler doğrultusunda yol açma ve kar temizleme çalışmalarında yaşanabilecek gecikmeler de göz önünde bulundurularak; vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı veya mağduriyet yaşamamaları, öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliğinin sağlanması maksadıyla; İlimiz genelinde tüm resmî ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz bakımevleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon
Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine 16 Ocak 2019 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.
Kamuda görevli hamile ve engelli çalışanlar da aynı gün idari izinli sayılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.