Bayburt'ta otomobil apartman bahçesine düştü: 3 yaralı!

Bayburt'ta gece saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Araç içerisinde bulunan ikisi beden eğitimi, biri İngilizce öğretmeni olan 3 kadın kazada yaralandı.

Bayburt'ta otomobil apartman bahçesine düştü: 3 yaralı!

Bayburt Postası - Edinilen bilgiye göre kaza, 23.30 sularında Zahit Mahallesi, Ayyıldız Caddesi'nde meydana geldi. 06 FE 2466 plakalı araç sürücüsü Beden Eğitimi Öğretmeni G.K., dik yokuşu çıkmaya çalıştığı esnada vitesi ayarlayamadı. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden G.K'nın aracı geri geri gitmeye başladı ve yan tarafta bulunan evlerin bahçesine düştü. Demir korkulukları devirerek apartman bahçesine düşen aracı gören Ferhat Kaygusuz ve Berkay Coşkun isimli gençler, araç içerisinde sıkışan öğretmenleri sıkıştığı yerden çıkararak durumu 112'ye bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan G.K., Ç.K., ve O.P.B., isimli öğretmenler Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü.

O anlara tanıklık eden ve sıkıştıkları yerden öğretmenleri arkadaşı Berkay Coşkun ile çıkaran Ferhat Kaygusuz isimli genç, "Araba ilk başta yukarı çıkamadı, vitesi geri taktı. Bir baktık araç geri geri gelmeye başladı. Tam yokuşun sonunda sürücü kontrolünü kaybetti, sonrada demir korkulukları aşarak geriye doğru aşağı düştü. Biz de ilk başta anlayamadık diğer tarafa düştü zannettik. Gördüğümüz gibi hemen yardıma koştuk. Araçtaki ablalar şok geçirmişti, kapıyı falan ilk başta biz de açamadık, sonradan açıldı. Biz de yardım ederek, ablaları araçtan çıkardık. Araçta 3 kadın vardı, biri vücudunu hissetmiyordu, diğer ikisinin durumu iyiydi" dedi. 

Hastaneye kaldırılan, tedavileri devam eden öğretmenlerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 4 ay önce

Yolun emniyetli şekilde yapılması gerekiyor. Birinin başına bir şey gelmeden önlem almayı öğrenemedik...