Bayburt'ta kardan kapanan köy yolları ulaşıma açıldı!

Bayburt İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler, yoğun kar yağışından ulaşımı sağlanamayan köy yollarını zorlu bir çalışma sonrası açtı.

Bayburt'ta kardan kapanan köy yolları ulaşıma açıldı!

Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdaresi'ne bağlı Konursu Şantiye Şefliği ekipleri 25 köy yolunu uzun çabalar sonucunda ulaşıma açtı. Konursu Şantiyesi ekipleri, Bayburt'un yüksek rakımlı köylerinden olan Üzengili, Armutlu, Pelitli, Kozluk köyleri başta olmak üzere 25 köy yolunda karla mücadele çalışması yürüttü.

Kar temizleme araçları ve kepçeler eşliğinde yürütülen çalışmada, okul servislerinin kullandığı yollar birer birer açılarak, öğrencilerin eğitiminin akmaması için büyük çaba sarf edildi.

Öte yandan vatandaşların şehir merkezine geldiği yol güzergahları da kar temizleme araçlarıyla ekiplerce temizlenerek ulaşımda yaşanacak olası aksaklıkların önüne geçildi.

Konursu Şantiye Şefi Fırat Türk, uzun sürenin ardından ilk defa bu kadar kar yağışının olduğunu söyleyerek, ekiplerin özverili çalışmaları sonrasında 25 köy yolunun ulaşıma açıldığını belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.