Bayburt POMEM'den 6 Şubat Koreografisi

6 Şubat'ta meydana gelen, 11 ili etkileyen ve 53 bin 537 vatandaşın hayatını kaybettiği asrın felaketinin yıl dönümünde, Bayburt Polis Eğitim Merkezi (POMEM) 30'uncu dönem polis adayları tarafından anlamlı bir koreografi hazırlandı. 

Bayburt POMEM'den 6 Şubat Koreografisi

Bayburt Postası - Depremde hayatını kaybeden vatandaşların anısına yapılan koreografi drone ile havadan görüntülendi, ortaya unutulmayacak, anlamlı görüntüler çıktı. 

Polis okulu öğrencilerinin tamamının katılarak özenle hazırladığı koreografi, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Depremden etkilenen 11 ile koreografide yer veren öğrenciler, hep bir ağızdan "Burada" diyerek, 11 ile selam gönderdiler. 

"Geceydi, karanlığı muammalı bir gece. Yanan simsiyah ateş, duman duman tutuştu. Buz tuttu vatan, içinde kan tutuştu. Yaktın bizi 6 Şubat, gün tutuştu. Elveda demeyen milletin eli açık, gelen polisin yüreği korla tutuştu." dizeleriyle tamamlanan koreografi sonunda, polis okulu öğrencileri hep bir ağızdan, "Bayburt POMEM 30'uncu dönem. Unutmadık unutmayacağız, unutmadık, unutturmayacağız" sözleriyle 6 Şubat depremini, depremde hayatını kaybedenleri ve depremzedeleri andılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.