Bayburt Özel İdarespor'dan Başkan Pekmezci'ye teşekkür ziyareti

Bayburt Özel İdarespor Kulüp Başkanı Celil Çalışkan, Kulüp Müdürü Fatih Özcan, Teknik Direktör Taner Araz, teknik ekip ve oyuncular, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bayburt Özel İdarespor'dan Başkan Pekmezci'ye teşekkür ziyareti

Bayburt Postası - Zorlu bir sezonun ardından Spor Toto 1. Lig’e giden yolda play-off oynamaya hak kazanan Bayburt Özel İdarespor'un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularını belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Pekmezci, “Bayburtspor’umuz bulunduğu konum itibariyle gurur verici bir durumda. Tabi bunun devamlılığı önemli. Bugüne kadar elimizden geldiği kadar destek verdik. İnşallah desteklerimiz devam edecek" dedi. 

Daha önceden Bayburtspor kulübünde genel kaptanlık, asbaşkanlık ve kulüp başkanlığı gibi önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Pekmezci, "Bugün tekrar o havayı teneffüs etmek bize ayrı bir mutluluk verdi. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum. Şunu bilmenizi istiyorum, biz Bayburt Belediye Başkanı olarak Bayburt’umuzu en iyi şekilde temsil eden, tanıtımında en büyük katkıyı sağlayan kulübümüze her zaman olduğu gibi gücümüz yettiği oranda destek olmaya gayret edeceğiz. Ama şuna inanıyorum ki bugün bulunduğunuz konumu eğer yürekten inanırsanız, eğer o birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyarsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok. Onun için ben bugün sizleri burada görmekten mutluluk duydum. Size yürekten başarılar diliyorum. Başkanımıza, kulüp müdürümüze, hocamıza, takım kaptanımıza ve tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı.

Kulüp Başkanı Celil Çalışkan ise Başkan Pekmezci’ye kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bayburtspor olarak size çok şey borçluyuz. Allah sizden bin kere razı olsun. Sezon başından beri maddi manevi olarak her türlü yanımızdaydınız. Ne zaman başımız sıkıştıysa geldik. Başkanımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı teşekkür ediyoruz kendisine” diye konuştu. 

Takım oyuncuları da Başkan Hükmü Pekmezci’ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli’nin de yer aldığı ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.