Bayburt motorlu taşıt sürücü kursiyerleri uygulama sınavının yeri değişti 

Bayburt'ta motorlu taşıt sürücü kursiyerleri uygulama sınavının yapıldığı güzergah değişti.

Bayburt motorlu taşıt sürücü kursiyerleri uygulama sınavının yeri değişti 

Bayburt Postası - Eski başlangıç noktası Yeni Sanayi Sitesi önü olan uygulama noktasının yeni yeri, Genç Osman Mahallesi Öğretmenevi mevki oldu.

Yeni sınav alanındaki kursiyerleri ve direksiyon eğitimi veren hocaları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, sınava giren adaylara başarılar, eğitmenlere ise kolaylıklar diledi. 

Eski başlangıç noktasının değişmesinin sürücü adayları için önemli bir karar olduğunu söyleyen bir sürücü adayı, "Eski Eski Sanayi Sitesinin olduğu alanın dezavantajı şuydu sürücü adayı, aracı hareket ettirince daha sınav heyecanını üzerinden atamadan 20-30 metre sonra rampaya ve döner kavşağa geliyordu. Hal böyle olunca adaylar ilk hareket anında heyecanlanıp hata yapıyor ve sınavda başarısız oluyordu. Yeni başlangıç noktasının adaylara daha rahat bir kalkış imkânı sunduğunu, adayların heyecanlarını üzerinden attıklarını ve trafik açısından daha az risk barındırdığını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahsen 3 ay önce

Kim karar verdiyse çok tebrik ediyorum.çok doğru bir başlangıç olmuş diğer türlü yokuş çıkmaya çalış hemen kavşak ışıklar peş peşe zorlayıcı süreç

Avatar
Ali 3 ay önce

İsabet olmus keşke dah once verilmiş bir karar olsaydı nyse herkese başarılar