Bayburt Belediyesi, yol yapım çalışmalarını Dörtyol'dan başlattı

Bayburt Belediyesi, 2022 yılı yaz sezonu asfalt uygulaması ve kaldırım yapım çalışmalarına başladı.

Bayburt Belediyesi, yol yapım çalışmalarını Dörtyol'dan başlattı

Bayburt Postası - Yaz sezonu başlamadan önce planlaması yapılan çalışmalar kapsamında Bayburt’un cadde ve sokakları birinci kalite asfalt ve kaldırımla buluşacak.

Dörtyol mevkinden başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Yeni sezon yol ve kaldırım yapım çalışmalarımıza Dörtyol’dan başladık. 2022 yaz sezonunda bizi yoğun bir tempo bekliyor. Çalışmalarımızı burayla sınırlı tutmayacağız ve şehrimizin çeşitli noktalarındaki caddelerde de büyük ve güzel bir çalışma yapacağız” dedi.

Bayburt’un tüm hizmetlerin en güzelini hak ettiğini belirten Başkan Hükmü Pekmezci, “Çalışma takvimimize aldığımız bu bölgelerde üç aşamalı bir yol çalışması gerçekleştireceğiz. İlk olarak yollarımızı belirli bir seviyeye kadar kazıp plentmix temel malzemesi serimi gerçekleştireceğiz.  Ardından onun üzerine binder asfalt uygulaması yapacağız. Son olarak da asfalt aşınma tabakasını serip yol çalışmasını tamamlayacağız. Bu bölgelerimizde ayriyeten kaldırım çalışmamızda olacak. Kaldırım çalışmamızda ise bazalt ve granit taşlar kullanarak sağlam, estetik ve uzun ömürlü bir kaldırım yapımı gerçekleştireceğiz.  İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında şehrimizin çehresini değiştirmek yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar şehrimiz için özverili çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALİS 2 yıl önce

Şehrin en önemli noktası. Çok özel yapılmalı, gelen giden herkesin ilk gördüğü yer. İnşaAllah pişman olacak, durmadan sökülüp yapılacak şekilde yapılmaz. Bilmiyorsak çevre illere gidip görüp, ilgili kişilerle istişare edilerek yapılır. Yap boz tahtasından bu halk bıktı. Bir kere yapın, temiz yapın.

Avatar
Nivli 2 yıl önce

Yol işi çok güzel de ışıklandırma abartılı olmamalı israftan kacinilmali

Avatar
Rumuz 2 yıl önce

Işıklandirmayi unutmayalım başkanim