Bayburt Belediyesi, saçaklardaki buzları kırıyor!

Bayburt Belediyesi İtfaiye ekipleri, saçaklarda tehlike oluşturan buzları temizliyor.  

Bayburt Belediyesi, saçaklardaki buzları kırıyor!

Bayburt Postası - Bayburt'ta mart ayının son günleri yaşanmasına rağmen, çetin kış şartlarının olumsuzluları devam ediyor. 

Bayburt Belediyesi, özellikle güzdüz saatlerinde hava sıcaklığının artması ile eriyerek düşme tehlikesi artan saçaklardaki devasa buzları kırıyor. 

Bayburt Belediyesi İtfaiye ekipleri, mahalle mahalle dolaşarak ancak itfaiye merdiveni ile ulaşılabilecek binaların buzlarını kırıyor. Kırma esnasında bazı işyeri tabelaları da hasar görebiliyor. 

Öte yandan, karla mücadelesini sürdüren Bayburt Belediyesi, caddeler ve ara sokaklardaki kar temzileme çalışmlarına da deam ediyor. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2 yıl önce

Belediyemiz şu kar temizleme işlerini hafta sonu yapsa çok güzel olacak. Hafta içi trafik aksıyor. Allah kolaylık versin ...