Bayburt Belediyesi'nden 'Atatürk Heykeli' açıklaması

Bayburt, sosyal medya hesaplarından yayınlanan bu çirkin görüntüleri konuşuyor.

Bayburt Belediyesi'nden 'Atatürk Heykeli' açıklaması
Bayburt Postası - Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelinin hoş olmayan biçimde yer aldığı fotoğraf ile ilgili Bayburt Belediyesi bir açıklama yaptı. Otopark ve Saray Bahçesi projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Bayburt Belediyesi, çalışmalar dolayısıyla alandan alınan Atatürk heykelinin muhafaza edilmek üzere kaldırıldığı, proje tamalandığında Atatürk heykelinin en güzel şekliyle alanda yeniden yer alacağı belirtildi.

Konuyla ilgili Bayburt Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Sosyal medyada dolaşan bu fotoğraflar olumsuz algı oluşturulmak adına saptırılarak yayınlanmıştır. Gerçekle herhangi bir alakası yoktur” denildi.

Bayburt Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle:

“Belediyemiz tarafından Bayburt'umuza hem otopark hemde bir Saray Bahçesi projesi yapılmaktadır. Proje çalışmaları esnasında kaidesinden alınan Atatürk heykeli brandayla koruma altına alınmış ancak olumsuz hava şartları neticesinde heykelin brandası zarar görmüş olup yenisiyle değiştirilmiştir. Hepimizin ortak değeri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeli Bayburt'a kazandıracağımız Saray Bahçesi'nin inşası tamamlandığında en güzel haliyle yine aynı alanda yerini alacaktır. Sosyal medyada dolaşan bu fotoğraflar olumsuz algı oluşturulmak adına saptırılarak yayınlanmıştır. Gerçekle herhangi bir alakası yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seko69 5 yıl önce

yeminle KOMEDİ......

Avatar
Gada 69 5 yıl önce

Mete başkan gidicisin düzgün git bari

Avatar
GÖKMEN 5 yıl önce

Saygısızlık

Avatar
Murat Celik 5 yıl önce

Bunun adi rezaletten ote bisey. Izahi mumkun degil.

Avatar
ASDF 5 yıl önce

Fikirlere kurşun işlemez.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Heykel de olsa Belediyenin asli görevinin yanında şehirdeki tüm sanat eserlerini Sayın Başkan ın kendi malıymış gibi korumasıdır.

Avatar
Bayburtlu 69 5 yıl önce

Hayırdır işi gücü bırakıp kardeş pek bi sevinmişsen heykeli beyle görünce sen kimin tarafındasın yunan tohumumusan 15 temmuz artıgımısan

Misafir Avatar
BAYBURTLU 5 yıl önce @Bayburtlu 69

Kusura bakma heykele sahip çıkana kadar biraz dininize imanınıza sahip çıkın. heykel gayet yerinde brandayla sarılmış. yunan tohumuna gelince onu nerde arayacağını iyi bilirsin. 15 Temmuza gelince seviyen yetmez ki sana açıklayayım. sende medya da başka meydanda başka uluyanlardansın.

Beğenmedim! (11)
Avatar
İŞİ GÜCÜ BIRAKIP 5 yıl önce

İşi gücü bırakıp heykelin peşine mi düştünüz? memlekette başka iş kalmadı mı o heykel kaç ton nasıl muhafaza edilir bilen varmı bu ne ya şimdi de heykel meselesi az gündemimiz var.