Bayburt Barosu'ndan Avukat Atilla Adiloğlu'na vefa

Bayburt Barosu kuruldu, bugün ilk kongresini gerçekleştirecek. Baro, yeni binasında Bayburt'un ilk avukatlarından Avukat Atilla Adiloğlu'nun ismini yaşattı.

Bayburt Barosu'ndan Avukat Atilla Adiloğlu'na vefa

Bayburt Postası - Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Avukat Atilla Adiloğlu'nun ismi Bayburt Barosu'nun yeni binasında konferans salonuna verildi. Bayburt'a önemli hizmetlerde bulunmuş olan Avukat Adiloğlu'nun isminin yaşatılması, Bayburt Barosu'nun kurulduğu günde göstermiş olduğu önemli bir vefa örneği olarak değerlendirildi. 

Avukat Atilla Adiloğlu'nun oğlu TC Merkez Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Nazmi Adiloğlu, babasına gösterilen bu kadirşinaslığa bir teşekkür mesajı ile yanıt verdi. 

Nazmi Adiloğlu, yayınladığı mesajda, "Başta Avukat Serkan Pekmezci ile Avukat Sedat Tomlalı olmak üzere Bayburt Barosu'nun değerli avukatlarına ailem ve şahsım adına bu vefalı ve bir o kadar da anlamlı hareketlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, merhum babam ve tüm ölmüşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.