Başkan Bülent Yardımcı: "Konursu'daki içme suyu sorunu tarih oluyor"

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Konursu'da uzun yıllardır süregelen su sorunun tarih olacağını söyledi.

Başkan Bülent Yardımcı: "Konursu'daki içme suyu sorunu tarih oluyor"

Bayburt Postası - Özel İdare ekipleri Konursu'da yoğun bir çaba sarf ediyor. Konursu'da içme suyu ve kanalizasyon çalışması yapan ekipler, Bayburt'un en büyük köyü olan Konursu'nun yıllanmış sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor. 

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Konursu'daki çalışmaları takip etti. Burada açıklamada bulunan Başkan Yardımcı, çalışmalarda sona gelindiğinin bilgisini verdi.  

Konursu'nun Bayburt'un en önemli yerleşim yerlerinden biri olduğunu söyleyen Bülent Yardımcı, "Hizmetin en güzeline layık olan Konursu halkının içme suyu ve kanalizayon problemini çözüyoruz. Yaklaşık 1 aylık çalışma sonucunda buradaki işimiz tamamlanacak" dedi.

Bayburt Özeli İdaresi ekiplerinin yaz boyunca önemli işlere imza attığını, onlarca köyde, asfalt, kanalizasyon gibi birden çok çalışmayı başarıyla tamamladığını söyleyen Yardımcı, Konursu'nun uzun yıllara dayanan içme suyu sorununun da 1 ay kadar bir sürede sona ereceğini belirtti. 

Konursu ile Akbulut arasındaki bir yerden temin edilen suyun, motopomplarla Göğbeler'e basıldığını ve oradan bir depoya aktarıldığını söyleyen Yardımcı, yapılan titiz çalışma ile Konursu su sorununun tarih olacağını dile getirdi. 

Yardımcı, Konursu'da içme suyu çalışmasının yanında iki adet kaptaş yapıldığını, foseptik ile kanalizasyon çalışmasının ise sürdüğünü kaydetti. 

Başkan Yardımcı, alanda fedakârca çalışan Özel İdare personeline teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.