Bakan Ağbal'dan havalimanı açıklaması

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt - Gümüşhane Havalimanı’nın yüksek planlam kurulu kararının Başbakan Binali Yıldırım tarafından imzalandığını açıkladı.

Bakan Ağbal'dan havalimanı açıklaması
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nın yüksek planlam kurulu kararının Başbakan Binali Yıldırım tarafından imzalandığını açıkladı. Bakan Ağbal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, havalimanın yapımı için  285 Milyon TL, 2017 yılı için 28,5 Milyon TL bütçeli Yüksek Planlama Kurulu Kararının Başbakan Binali Yıldırım tarafından da imzalandığını açıkladı.

Bakan Ağbal’ın konu ile ilgili paylaşımı şöyle:

"Bayburtlu ve Gümüşhaneli hemşerilerime hayırlı olsun"

“Bayburt-Gümüşhane Havalimanı projesinin yapımı için toplam 285 Milyon TL, 2017 yılı için 28,5 Milyon TL bütçeli Yüksek Planlama Kurulu Kararını bakanlarımızın ardından Sayın Başbakanımız da imzaladı.

Hemşerilerimizi, hasret ile bekledikleri havalimanına kavuşturmak için bugün büyük bir adım daha atıldı. 
Başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve tüm Bakanlarımıza hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Tüm Bayburtlu ve Gümüşhaneli hemşerilerime hayırlı olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rıfat akın 7 yıl önce

havaalanının adı-ismi*BAYGÜMÜŞ*Havaalanı çok güzel olur.tşkler

Avatar
Ozan 7 yıl önce

Haber güzel. Bayburt a yaklaşık 35 km olan bu havalimanı ileride uluslararası olduğunda yabancı ülkelerden gelecek turistler Bayburt ta konaklama yapacak ve ekonomiye katkı sağlayacaklardır. Bayburt un şimdiden daha çekici ilginç projeler başlatılması gerekir. Bayburt içinde yapılacak göl ile Bayburt daha çekici olacaktır. Kısacası yeni çılgın projeler gerekli tıpkı benim söylediğim sanayide göl oluşturulmalıdır.

Avatar
BAYBURT MENFAATÇİSİ 7 yıl önce

ORTADA FOL YOK YUMURTA YOK ADAMLAR ÇIKMIŞ İSİM SÖYLÜYORLAR KARDEŞİM BU HAVAALANININ DAHA YAPILACAĞI BİLE BELLİ DEĞİL BAYBURTLUNUN GAZINI ALMAK İÇİN GÖRÜN BAKIN İŞTE SİZE HİZMET GELİYOR DİYE KANDIRARAK ORTAYA ATTIĞI BİR ŞEYDİR BU BİR ZAMANLAR HIZLI TREN DE BAYBURTTAN GEÇECEKTİ HANİ NE OLDU ARTIK ANLAYIN BAYBURTLUYU KANDIRMAK İÇİN YALAN ÜSTÜNE YALAN BİR KERE DE BU ŞEHRE DOĞRU KONUŞSUNLAR HER NE DEDİLERSE YAPMADILAR BİZİ KANDIRMAK İÇİN HER TÜRLÜ DALAVEREYİ ÇEVİRDİLER YİNE AYNI OYUNUN PEŞİNDELER BEN ARTIK KANMAMALIYIZ DİYORUM BAYBURTUN VE BAYBURTLUNUN BOŞ SÖZLERE KARNI TOKTUR TAKİ BU HAVAALANI YAPILIP SEFERLER BAŞLAYANA KADAR DA İNANMAYACAĞIM BİZ BAYBURTLULAR BU İKTİDARA EN YÜKSEK DESTEĞİ VERDİK AMA HAKKARİDE BİLE OLAN HAVAALANININ ADAMLAR DAHA YENİ PROGRAMLARINA ALIYORLAR BU BİLE DİKKATE ALINMADIĞIMIZI GÖSTEREN EN NET TABLODUR İNANIN REFERANDUMDA BAYBURT 1. ÇIKMASAYDI YİNE DE YAPMAYACAKLARDI BAKTILAR Kİ HERKES BAYBURT GERİ KALMIŞ DİYOR BARİ BİRŞEYLER YAPALIM DEDİLER BUNLARA ASLA İNANILMAZ

Avatar
Şafak Güngör 7 yıl önce

Hadi hayırlısı...