Bayburt Postası - Prof. Dr. İsa Kayacan… Gazeteciliğin duayeni… Anadolu ve Trakya Basınının Fahri Hemşehrisi… 51. yılını geride bıraktığı yazarlık serüveninde, ulusal yayınlar başta olmak üzere Edirne’den Kars’a kadar her ilin gazetelerinde yazdı.

Yüzlerce gazetenin yazarlık kadrosunda yer aldı, binlerce yazılı yayın organlarında makalesi yayımlandı. Yazarlık kadrosunda yer aldığı gazete sayısı ve bu gazetelerde yayımlanan makaleleriyle rekorların adamı oldu.

Tercüman, Son Havadis, Ortadoğu, Yeni İstanbul, Hergün ve Anayurt gazetelerindeki köşe yazarlığıyla tanınan Prof. Kayacan, Guinness Rekorlar Kitabı’na girebilecek sayıda tam 42 bin 846 makaleye imza attı. Birçok kez yılın yazarı, yılın edebiyatçısı, yılın şairi ve yılın editörü seçilen Prof. Kayacan, rekor sayıda tam 227 plaketle de ödüllendirildi.

Daha çok kültür ve edebiyat içerikli yazılarıyla Anadolu’nun sesi olan Prof. Kayacan, 1961 yılında başladığı yazı serüveninde ulusal ve yerel tam 3 bin 540 gazetede yer alan makalelerinde zaman zaman Anadolu basınında iz bırakan gazeteleri de konu etti.

İşte Anadolu basınında 60. yılında yayın hayatına devam eden Bayburt Postası Gazetesi’ni de yazan Prof. Kayacan'ın son yazısı: Bayburt Postası Gazetesi (Lütfen tıklayınız)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.