Bayburt Postası, yerel gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. İnternet hayatına başladığı ilk günden bugüne, gün içindeki gelişmeleri ziyaretçileri ile paylaşan Bayburt Postası, tam bin 310 günde, yaklaşık 5 bin haber üretti.

Yazılı basında olduğu gibi internet haber portalında da yerel gündemin kalbinin attığı yer olan Bayburt Postası, yerel gündemin yanısıra, Bayburt ve Bayburtlu'ya dair ulusal basında yer alan haberleri de takip ederek ziyaretçileriyle paylaştı.

Yazılı basın hayatında 60. yılı devirdiğimiz bugünlerde, okurlarının ''Bayburt'tan anında haber alma'' isteğine, internet haber portalı ile üçüncü yılında da cevap vermeye devam eden www.bayburtpostasi.com.tr, dünyanın en ücra köşesi bile olsa, doğru haberi, doğru zamanda okuyucusuna ulaştırdı.

1 Ocak 2009'da internete taşınan ve test yayınlarının ardından geçen 3 yıl içinde hedefini hedefini sadece “okunmak” üzerine kuran www.bayburtpostasi.com.tr, internet hayatı boyunca şu ana kadar 4 bin 900 haber üretti. Zamanında, hızlı, anlaşılır ve yaşayan haber metinleri; bazen olay anında, bazen de olayların ardından sizlere ulaştı. Bayburt gündemine özel dosyalar, Bayburt ve çevresine yönelik ulusal basında yer alan haberler, araştırmalar, köşe yazıları ve önemli açıklamalar Bayburt Postası'nda yer aldı.

Kültür, sanat, spor, politika ve gündeme ait tüm detayları, satır aralarında konuşulanları, son dakika gelişmeleri, yansımaları ve hatta olay anında yaşanan duyguları sizlere ulaştırmak ve sizlerden bu haber anlayışının geri dönüşünü almak gücümüze güç kattı.

Bayburt ve Anadolu içerikli; sürekliliği en üst noktaya ulaşmış bir kaynak olmayı amaçlayan ve gazeteciliğin sadece var olan gündemi takip ederek yapılamayacağını, yapılmaması gerektiğini, öneri ve dosyalarla, aşk ve inatçılıkla yapılabildiğini her zaman ispat etmiştir Bayburt Postası.

Dünya'da yaşayan tüm Bayburtlular'ın sesi soluğu olmayı kendine hedef seçen Bayburt Postası, Bayburt’un tanıtımı için ise adeta gönüllü bir elçi gibi çalışıyor, çalışmaya da devam edecek. 

Kısa bir zamanda iletişim dünyasının çeşitli alanlarında başarılı bir çok projeye imza atan ve şu anda da bir çok markayı yöneten Febus Medya, kendi köklerine; yani Bayburt Postası’na da hayat vermek istiyor…

Bayburt Postası, -Febus Medya ile- artık bundan sonra daha güçlü, daha yeni ve daha profesyonel bir yapıya kavuşacak. Devamlı geleceği düşünen Bayburt Postası ise, kendini nasıl aşabilir noktasında çalışmalar yaparken, gücünü Febus Medya’dan alacak.

Sosyal projelere paydaş ve destek olmak amacıyla, takip edilmesi ve gezilmesi daha kolay bir haber portalı olabilmeyi hedefleyen Bayburt Postası, Febus Medya'nın ışığında sürekli yenilenecek ve yenilikler peşinde koşacak.

Uzun bir süredir, sitemizin teknik altyapısından doğan ihtiyaçlar üzerine yapılan değişim çalışmaları nedeniyle haber güncelleme konusunda zaman zaman aksaklıklar yaşanmıştır. Tüm hızıyla devam eden söz konusu çalışmaları sonuçlandırma noktasına getirdiğimizde; www.bayburtpostasi.com.tr, daha dinamik, daha güncel ve yeni görünümüyle daha sağlıklı bir şekilde işlevselliğine devam edecektir. Bu dönem içerisinde gönderdiğiniz e-mail ve yorumlara teşekkür ediyoruz.

www.bayburtpostasi.com.tr ile uğraşmak, her gün üstüne katmak; hem keyifli, hem çok yorucu. Tıklayanı, taraftarı değil de; okuyanı/yazanı/çizeni daha çok derdimiz. İnternet hayatına merhaba dediğimizde ortalama 500 olan günlük okuyucu sayısı, bu gün 5 kat daha artırdı kendini. Ama daha keyiflisi, dün en fazla 2 dakika okuyan okur, bugün 15 – 20 dakika okumaya başladı. Önemsediğimiz bu: Okumak ve okunmak. Kavgaya/dedikoduya, olabildiğince uzak; bilgiye/kültüre olabildiğince yakın... Olabildiğince derin, olabildiğince özeleştirili ve olabildiğince renkli.

Daha çok buluşmak; daha çok birbirimizi, yaşadığımız şehirleri sevmek, daha az dedikodu taşımak, duymak ve uydurmak dileğiyle...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.