Bayburt Postası - Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği (BAYPROJE), Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ile bir araya geldi. Kayseri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Akın Bayrak ile birlikte Başkan Polat’ı ziyaret eden BAYPROJE Başkanı Prof. Dr. Rıfat Yıldız,  Bayburt Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.  Gezi ve incelemelerin ardından bir açıklamada bulunan Prof. Yıldız, Başkan Polat’ın davetini ve proje uygulama yerlerinde yaptığı bilgilendirmeyi, önemli bir açık yüreklilik ve Bayburt yararına bir işbirliği göstergesi olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Bu tür bilgilendirmelerin sürekli ve olağan olması gerektiğini söyleyen Prof. Yıldız, “Biz de BAYPROJE olarak kendi payımıza, bu konuda üstümüze düşeni yapacağız. Bayburt’ta belediye hizmetleriyle ilgili olarak, her hemşerimizin bir değerlendirmesi olacağı, farklı beklentilerin gündeme getirileceği tabiidir. Belediyenin tüm mali, idari ve teknik olanaklarını bilmeden, fikir beyan etmek, eleştirmek doğru olmamakla birlikte, önemli mali kaynağa gerek olmadan verilebilecek hizmetleri, yapılan uygulamalardaki yanlışlıkları görmek ve eleştirmek de olağandır.” dedi.

Bayburt Belediyesi tarafından yapılan ve yapılması düşünülen tüm projeler hakkında bilgi edindiğini dile getiren Prof. Yıldız, Başkan Polat’ın Bayburt Kalesi’nin yönetimi ve kullanımının belediyeye verilmesi için Maliye Bakanlığı’na başvurduğunu ifade etti. Bayburtlu hayırsever işadamlarından Fahrettin Evsen'in annesi Memnune Evsen adına yaptırılan 3 bin metrekarelik Huzurevini de yerinde gezen Bayproje Başkanı Prof.Dr. Rıfat Yıldız, yapılan çalışmaları takdirle karşılayarak, "Huzurevinin şehrin her tarafına hakim ve yüksek bir mevkide olması nedeniyle gürültüden uzak olması yaşlılarımız için büyük avantaj sağlayacaktır." dedi.

Başkan Polat’ın proje uygulama yerlerinde yaptığı bilgilendirmeyi Bayburt Postası’nda ki köşesine taşıyan Prof. Yıldız, yazısında Bayburt Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve yapılması düşünülen bazı projeleri de değerlendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.