Bayburt ve Anadolu içerikli; sürekliliği en üst noktaya ulaşmış bir kaynak olmayı amaçlayan ve devamlı geleceği düşünen Bayburt Postası, kendini nasıl aşabilir noktasında da çalışmalarını sürdürüyor. Takip edilmesi ve gezilmesi daha kolay bir haber portalı olabilme yolunda sürekli yenilenen ve yenilikler peşinde koşan www.bayburtpostasi.com.tr , sosyal etkileşime hem paydaş hem de destek olmak adına yeni bir sistemi daha hayata geçiriyor.

Yayın anlayışı; hoşgörüyü kökleştirmek ve sağduyuyu güçlü tutmak üzerine kurulu olan Bayburt Postası’nın teknik altyapısı da aynı anlayışla güçlendirilmeye devam edecek. Bu sayede; okurlarımızın Bayburt ve çevresine yönelik haber alma ihtiyacını karşılamak üzere bayburtpostasi.com.tr’den takip ettiği haber ve köşe yazılarının yorum modülüne yeni bir sistem getiriliyor.

Bugüne kadar yayımlamış olduğumuz haber yada köşe yazılarına konu olan, kimliği belirli herhangi bir kurum ya da kişinin yine kimliği belirsiz herhangi bir kurum ya da kişi tarafından -doğrudan- hedef gösterilmesi veya hedef alınmasının önüne geçmek için sürdürdüğümüz kararlılık artarak devam edecektir.

Bu bağlamda; kurum ve kişi haklarını dikkate alarak yayımlamış olduğumuz her hangi bir haber ya da köşe yazısı hakkında okurlarımızın düşüncelerini açıkça paylaşabilmelerinin yanında; yine söz konusu haber ile ilgili tartışma, fikir alışverişinde bulunma ve varsa farklı düşünceleri yansıtabilme adına yorum modülünü daha şeffaf bir hale getirmek istiyoruz.

Uzun bir süredir gündemimizde olan ve teknik alt yapı çalışmaları devam eden yeni yorum modülü, üyelik sistemi ile geliştirilecektir. Tüm hızıyla devam eden söz konusu çalışmayı sonuçlandırma noktasına getirdiğimizde, bayburtpostasi.com.tr’de yayımlanan haber ve köşe yazıları, tüm okurlarımıza açık olmakla birlikte yorum modülü ise sadece kayıtlı üyelerimize açık olacaktır. Tüm okurlarımızın bilgisine…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.