Değerli dostlar, çok kötü bir rüya gördüm.

“Allah hayırlara dönüştürsün” diye dua etmeniz dileğiyle sizlere anlatmak istiyorum:

Rüyamda, ülkemizde Atatürk Cumhuriyetinin karşıtları, halkı, dincilik yaparak, dini sömürerek, dışardan aldıkları desteklere dayanarak iktidara gelmişler. Üstelik halkın bir bölümünü, devlet kesesinden yaptıkları yardımlarla kendilerine bağlarken, bir yandan da kasalarını ve keselerini şişirmişler.

Rüyamda gördüm ki, bu karşı devrimciler Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü karalamak için fırsat kollar olmuşlar. Basın Yayının büyük bir bölümünü ellerine geçirmişler ve Atatürk düşmanlarını buralarda yuvalandırmışlar. Sadece Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlığı ve bölücülük yapmak için yayın organları çıkarmışlar.

Rüyamda gördüm ki, kazara bir sunucunun terörist başı için “Sayın” demesi suç iken, sayın dememek suç haline gelmiş. Milletin parasıyla yaşayan TRT ikinci bir millet oluşturmak için kanal açmış, yayın yapmış. Önce TRT 6 demişler, alıştırdıktan sonra da TRT Kürt demişler.

Bu kötü rüyaya göre, çözüm süreci diye bir ucube ortaya atılmış, Güney Doğu’nun bir bölümü terör örgütüne teslim edilmiş. Bölgedeki T.C görevlileri sindirilmiş, vergileri örgüt toplar olmuş, güvenlik örgüte teslim edilmiş.

Devletin yanında yer alan korucu aşiretleri, biz niye devlete güvendik diye pişmanlık içine girmişler. Bölgede apaçık bir paralel devlet kurulmuşken, anlamsız özerklik söylemleri ile durum örtülür olmuş.

Yine bu kötü rüyaya göre, ülkemiz, bütün komşularıyla kötü olmuş. İktidar, Mısır da, Suriye de ve başka halkı Müslüman ülkelerde adına İHVAN denilen dinci partinin Genel Merkezliğine soyunmuş.

Yine bu kötü rüyanın en kötü yanı, İslam dini din olmaktan çıkmış, bir ideoloji haline gelmiş. Ahlak ve erdem kuralları unutulmuş, eşi benzeri görülmemiş yolsuzlukları yapanlar, eşlerinin başı örtülü veya alınları secdeye değiyor diye baş tacı edilir olmuş.

Refah Partisinin, İstanbul İl Başkanlığından, İstanbul Belediye Başkanlığına geçen Recep Tayyip Erdoğan, AKP diye bir partinin başında iktidara gelmiş, önce Başbakan olmuş, sonra Cumhurbaşkanı olmuş. Cumhurbaşkanlığı da yetmemiş, yargının denetiminden kurtulmak için yeni bir sistem arayışına girmiş.

Rüyamda dehşet içinde “Eyvah, Atatürk’ün Köşk’ünde bu kişi mi oturacak” diye terler içinde uyandım. Ve derin bir oh çektim. Çankaya kurtulmuştu. Meğerse gördüklerim rüya değilmiş. Erdoğan, kendisine Atatürk’ün Çiftliğinin içinde 2000 odalı bir Saray yapmış ve orada saltanat sürüyormuş.

Bu arada Lale Devrini yaşayan bir hanım Milletvekilinin “Doksan yıllık Cumhuriyet reklam arası bitti, yine Osmanlıya dönüyoruz” dediğini öğreniyorum ve diyorum ki: “13 yıllık bu kötü rüya bitecek ve yeniden Atatürk’ün kurduğu Türk Cumhuriyetine döneceğiz”.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
watandas riza 9 yıl önce

allah icin sen bu memlekete ne yaptin onu soyle kemal zeybek bunlarin hepsini ruyanda gormen mumkun degil acik kalmis ört üstünu

Avatar
a.mehdi öztürk-almanya 9 yıl önce

sn zeybek rahat olmak gerekiyor nedenmi,ata sözü.,mehdi resül gelede,bu işler düzele!!
mülkün sahibi,C.Allahtır.,dolayısıyla.,ilim,niyet,ihlas ve sabır,ön plana çıkmalı ve eğitime
önem vermelidir.,siyasi manevralara kulak asmayalım,Allaha emanet olunuz.

Avatar
TARIK KILICASLAN 9 yıl önce

1-Dışardan destek: 13 yılda 10'a yakın secim ve oylar hep artmış oy kulananlar mısırlımı,suudilimi?...
2-atatürk :1000'rce km demir yolu yaptı,1.km yolyapmayanların hayranlığı anlaşılır,
hızlı trenle seyahat edenlerin dua'sı da emeği gecenlere,
3-:basın: örnek; yıllarca Erbakan ikindinin farzını 7 kez kıldı kara propandasını yapabilen basının,
namussuzluğunu bilip bu gün gereği yapılıyor !!!....
4- kürtce:hakkaride ingilizce,fransızca,almanca öğrenmek serbest ana dili konuşmak yasak !.. bunun izahı mümkünmü ?...
5-güneydoğu.yıl 1993 jandarma dergisi.devlet diyarbakırdan 2 tırılyon pkk.73 trılyon vergi topluyor
cekicgüc tsk:bütün hükümetleri tehtit ederek süreleri uzattı ne oldu kürt devletini elele inşa edildi
ve bu hükümetlerin içinde muhtemelen sayın yazarda dahildi!.
6-ihvan:yönünü batıdan cevirmek nedemek ihvan neyin nesi''İllUMİNATİ ''al al orda dururken!..
7-yargı:120 üyeli yargıtayın 97 tanesinin birinci dereceden akraba olmaları demokratik,referandumla
yapısal değiş

Avatar
TARIK KILICASLAN 9 yıl önce

7-yargı:120 üyeli yargıtayın 97 tanesinin birinci dereceden akraba olmaları demokratik,referandumla
yapısal değişiklik yapılması antidemokratik!!...
8-oda sayısı:sayın yazar siz hep uykuda kalın olaki dünyanın en büyük ,avrupanın en büyük ve bakırköy adalet saraylarını
görürsünüz 100 rce hastanelerdeki odaları görürsünüs binlerce okuldaki odaları görürsünüz dahakamuya ait binlerce oda ,aksarayında
SAYIN DAVUTOĞLUNUN cocuklarına mirastan pay olarak kalmıyacağı acık.
9-yeni bir akımbaşladı türkcü selefi akımı diyorum buna türcü, islamsız ,osmanlısız,kemalist ,buda bana cok ilginç geliyor...

Avatar
coruh69 9 yıl önce

Sayın Zeybek sen bu rüyaları hep görüyordun . Önce ANAP ı kullandın menfaatlerin bitince Doğruyol'a geçip Bayburt saat hane meydanında ANAP'ı kötüledin tabi bu arada siyasetin saltanatını da kullandın Bakanlıkta dahil çeşitli görevlerde yer aldın. sen rüyalarını anlatacağına görev süresinde ve bu yaşına kadar Bayburt için ne yaptın onu söyle. Karşında iki üç kişilik kalabalık gördüğünde lafa ecdadımız diye başlıyorsun da , ecdadın olan bu Osmanlı seni ve senin gibileri niye bu kadar rahatsız ediyor işte onu anlayamıyoruz ?

Avatar
fahri 9 yıl önce

ne derler ; üzeriniz açık kalmış...

Avatar
Akşar'lı 9 yıl önce

ANAP zamanında kültür bakan olduğu zaman sevip sayardım fikirlerine önem verirdim. Ama son zamanlarda Ak partiye vurma modasına uydu ne yazıkki .Tamam Namık beyi MHP li olduğunu biliyoruz ama biz onu hep partiler üstü görüyorduk , öyle deyilmiş yazık .Eskisi kadar da sevilmiyor!

Avatar
Burak ALTAN 9 yıl önce

Rüya değil gerçek maalesef. Ama ant olsun ki bu kabus gibi günler bitecek ve sorumluları hesap verecek...