Bayburt Postası - Bayburt Postası yazar kadrosunun daha güçlü, daha güncel ve daha okunur olması yönünde çalışmalarımız sürüyor. Gazetemizin yazı ailesinde yer almasını istediğimiz isimlerden biri olan Selim Gürbüzer, aramızda. 59 yıllık arşivinde dev bir yazar kadrosunu içinde barındıran gazetemizin yayına hazırlandığı Hoca Ali Matbaası’na emek veren isimlerden biri olan Gürbüzer, yıllar sonra bu defa araştırmacı yazar kimliğiyle yazı ailemize katıldı.

Gündüz gazetesi ile Alperen ve Nizam-ı Alem dergilerinde sürekli yazarlık yapmış olan Gürbüzer’in yeni ve güncel yazılarını, gerekli altyapı çalışmaları tamamladıktan sonra sizlerle buluşturacağız.

Kısaca Selim Gürbüzer

1965 yılında Bayburt'ta doğdu. Orta öğretim ve lise eğitimini Bayburt'ta tamamlayan Gürbüzer, daha sonra Atatürk Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar çeşitli internet sitelerinde ve belli dönem Gündüz gazetesi ile Alperen ve Nizam-ı Alem dergilerinde araştırma ve inceleme yazıları yazdı. Avrupa Nizam-ı Alem Federasyonu tarafından "Milli-İslami Katılımcılık ve Sosyal İktidar" isimli kitabı da yayınlananan Gürbüzer, evli ve iki çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.