Bayburt Belediyesi'nden 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm yurtta olduğu gibi Bayburt'ta da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bayburt Belediyesi'nden 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi
Bayburt Postası - Etkinlikler kapsamında Bayburt Belediyesi tarafından 15 Temmuz'da Bayburt'ta ve ülke genelinde yaşananların yer aldığı fotoğraf sergisi açıldı.

Cumhuriyet Caddesi valilik binası önünde açılan sergide konuşan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "Bundan 4 yıl önce milletimizin kendi topraklarına karşı ortaya konan bir ihanete karşı bir direniş ve bir savunma mekanizmasını kendi benliğinden çıkararak ortaya koyduğunu  fotoğraflarda da görüyoruz.  Milletimiz o 15 Temmuzları tekrar yaşamasın dileklerimizle sergimiz hayırlı olsun diyorum. Bu acı tabloları tekrar milletimiz yaşamasın” dedi.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ise serginin hazırlanmasında emeği geçenlere ve sergiyi organize ettiğinden dolayı Bayburt Belediyesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar sergide yer alan fotoğrafları ilgiyle incelediler.

Açılış törenine Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Vali Yardımcıları Halit Benek ve Remzi Demir, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Saadet Partisi İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Metin Uçurum, kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Bayburt Valiliği önünde düzenlenen sergi Çarşamba akşamına kadar ziyarete açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.