Vali Mustafa Eldivan ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, göreve başladığı ilk günün akşamında Şehit Serkan Saka'nın ailesini ziyaret etti. 

Vali Mustafa Eldivan ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı

Bayburt Postası - Eşi Meltem Eldivan ile şehit Serkan Saka’nın Uzungazi Mahallesi’nde ikamet eden ailesine konuk olan Vali Mustafa Eldivan, şehidin annesi Songül Saka ile bir sohbet ederek, sağlık durumunu sordu.  Vali Eldivan daha sonra şehidin eşi Fatma ve abileri Erkan ile Akıner Saka’yla görüştü.


 
Ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada Vali Mustafa Eldivan, “Bugün göreve başladığım ilk gün. İlk günümde şehit ailemizi ziyaret edip, dualarını almak istedim. Allah aziz şehitlerimize rahmet eylesin. Aileleri bize şehitlerimizin emanetidir, başımızın tacıdır. Ülkemizi bölmek, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı ülke olarak yoğun mücadelemiz devam etmektedir. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimizin her ferdi tarih boyunca sırası geldiğinde vatanı için canını vermekten geri durmamıştır. Bugün bu mücadeleyi ölümüne sürdüren güvenlik kuvvetlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Devletimizin varlığı ve bağımsızlığının, vatanımızın, milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatı aziz şehitlerimizi, kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.


 
 

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Eldivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.