Demirözü’nden duygulandıran yardım

İzmir’de yaşanan ve ülkeyi üzüntüye boğan deprem sonrası başlatılan yardım çağrısına Demirözü ilçesi de yüreği güzel insanlarıyla karşılık verdi.

Demirözü’nden duygulandıran yardım
Bayburt Postası - Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, yokluk görmüş insanların nasıl yardım için seferber olduğunu belirttiği bir paylaşım yaptı.

Başkan Arslan Gürer, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Dün Valiliğimizin bilgilendirmesiyle SYD Vakıflarımız aracılığıyla, İzmir'imize gönderilmek üzere yola çıkacak olan yardım tırına öyle güzel bir yardım gönderildi ki, Sayime Teyze 3 paket kadar makarna ve 20 lira ile destek verdi. Sen de varol, devletimiz de var olsun...

Bu kadın Rahmetli Çoban Kerim eminin eşi. Yoklukla boğuşmuş, yıllarca inek dana peşinden koşarak rızık kazanmaya çalışmış, şimdilerde tek başına yaşayan bir kadın...

Milletimiz yok günlerde hep birlik olmuş, zor günlerde hep dayanışma içinde olmuş, acılarını paylaşmıştır. Bu ezemiz de en büyük göstergesidir, bu saatten sonra şahsımın manevi anasıdır...”

Anahtar Kelimeler:
Arslan Gürer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.