Türk Kızılayı Bayburt Şubesi'ne İkram Aracı kazandırıldı

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi’ne ikram aracı kazandırıldı. Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hümeyra Çelik, aracın anahtarını teslim aldı.  

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi'ne İkram Aracı kazandırıldı

Bayburt Postası - Hümeyra Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bayburt Kızılay Şubesi bünyesine ikram aracı katmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bayburt Şubesi’nin ikram aracı eksikliğini yönetim kurulu üyeliğine seçildiğinde gündeme getirdiğini söyleyen Hümeyra Çelik, “Özellikle olası afetlerde ilimizin en büyük eksikliklerinden biri olan bu aracı bünyemize kattık. İkram aracı sayesinde yaşanabilecek olası deprem veya afet anında ya da toplumsal bir olay olduğunda vatandaşlarımızın ilk ihtiyaçlarının karşılanması için planlanan araçlardır. Böylesine önemli bir amaca hizmet edecektir. Desteklerinden dolayı Genel Başkanımız sayın Dr. Kerem Kınık’a ve Afet Yönetim Genel Müdürümüz sayın İbrahim Özer'e çok teşekkür ediyorum. Bayburt Kızılay Şubemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi. 

“Hizmet binasını gelecek yıl başlayacağız”

Şube Başkanlığı döneminde hizmet binasının yapılması ile ilgili gerekli girişimlerde bulunduğunu hatırlatan Çelik,  “Hizmet binamızın yapımı için son aşamaya geldik.  Önümüzdeki yıl inşaatımızın temelini atmayı hedefliyoruz. Bu süreç içerisinde Bayburt'umuza inşallah hizmet binamızı kazandıracağız” şeklinde konuştu. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seko69 2 yıl önce

Bu tür çalışmalard takdire şayan. emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Lakin, eğer söz konusu hizmet ve insanların en önemli ihtiyacı olan kan ise ikram aracından ziyade öncelik kan alma aracının şehrimize kazandırılması olmalıydı. Şehrimiz artık bir üniversite şehrine döndü. şehrimizde Kan Alma Aracı veya yerinin olması sürekli bir kan verme ve farkındalık oluşturmak için daha doğru tercih olacaktır.
Hizmet binasından kastın ne olduğunu bilmiyorum, umarım içinde sürekli kan alınacak mekanlar olsun. yoksa görüntü ve showdan başka bir anlam içermez.