Bayburt Trabzonlular Derneği'nden 1. Hamsi Şenliği

Bayburt Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen 1. Hamsi Şenliği'nde 500 kilo hamsi tüketildi.

Bayburt Trabzonlular Derneği'nden 1. Hamsi Şenliği

Bayburt Postası - Yeni Şehir Parkı Amfi Tiyatro alanında iki gün boyunca devam eden şenliğe 5 bin civarında vatandaş katıldı. Horon oynayan, halaylar çeken Trabzonlular doyasıya eğlendi. 

Bayburtlular'ın da yoğun ilgi gösterdiği şenlikte konuşma yapan Bayburt Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Murat Aydın, dernek olarak amaçlarının 3000 yıllık tarihiyle birçok devlete ışık tutmuş Bayburt ile tarihe yön vermiş ve birçok insan yetiştirmiş Trabzon’un geçmişten gelen sırdaşlık ve sınırdaşlık bağlarını, kader birlikteliklerini yeni nesillere aktarmak olduğunu ifade etti.

Murat Aydın, "Bayburt’ta yaşayan Trabzonlular olarak Trabzon kimliğini taşımakla birlikte kadim şehir Bayburt’a hizmet ekmekten onur ve şeref duyuyoruz. Programa gelen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bayburt Trabzonlular Derneği Başkanı Osman Birinci, Başkan Yardımcısı Osman Aksuoğlu ve Başkan Yardımcısı Ekrem Değermenci de yoğun katılımdan dolayı memnuniyetlerini bildirerek, organizasyonların devam edeceği bilgisini paylatılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 1 yıl önce

Bayburt bayburt olalı böyle güzel birlik ve beraberliğin olduğu muhteşem bir gün yaşandı emeğinize elinize sağlık iyiki varsınız ..

Avatar
Sevgi Aksuoglu 1 yıl önce

Emegi gecenleri tebrik eder basarılarınızın devamını dilerim.

Avatar
Bayburtsevdalısı 1 yıl önce

Şampıyon trabzonspor vedereis

Avatar
Bahadır 1 yıl önce

Birlik beraberlik tamamda açılışta en azından bir kuran tilaveti olmalıydı. Müzik oyun bir yere kadar.