Asbaşkan Saka, muhtarlar ve taraftarlarla bir araya geldi

Bayburt Özel İdarespor’un Asbaşkanı Tamer Saka, toplantılarına devam ediyor.

Asbaşkan Saka, muhtarlar ve taraftarlarla bir araya geldi
Bayburt Postası - Kulübün yaşadığı sorunları çözmek için Bayburt’ta iş adamları, protokol ve basınla toplantılar düzenleyerek maddi ve manevi destek talebinde bulunan Saka, son olarak taraftar grupları ve muhtarlarla bir araya geldi.

Gençlik Merkezi’ndeki toplantı salonunda taraftar gruplarıyla buluşan Saka, Bayburtspor’un 2. Lig’de olmasına karşın BAL ve 3. Ligdeki seyirci potansiyelini yakalamamasından yakındı.

Taraftar gruplarının Bayburtspor için bir ve beraber yürümesi gerektiğini ifade eden Saka, “Sizden rica ediyorum. Birbiriniz arasında sorun çıksın istemiyorum. Hepimiz Bayburtluyuz. Hepimiz bu takıma sahip çıkalım. Maça gelirken her taraftar 3-5 kişi getirsin yanında rica ediyorum” dedi.

Taraftarlar manevi destek beklediğini vurgulayan Saka, “Bu Bayburtspor bu ligden düşmez. Kimsenin gücü yetmez buna. Ama bize manevi güç verin. Bayburt’ta kişilerin birbirleriyle olan ilişkileri beni ilgilendirmiyor. Ben bin 200 kilometre yoldan Bayburtspor için geldim. Bundan öncede üzerime düşen görevi yaptım” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar Derneği’nde muhtarlada bir araya gelen Saka, takım sahip çıkılması konusunda destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.