An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, İstanbul'da ilk yenilgisini aldı!

TFF. 2 Lig Kırmızı Grup'ta 7. hafta müsabakaları oynandı.

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, İstanbul'da ilk yenilgisini aldı!

Bayburt Postası - An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, İstanbul deplasmanında ilk yenilgisini aldı.

Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nun kötü zemininde saat 15.30'da başlayan maçın hemen başında Sarıyerspor penaltı atışı kazandı. Koray Kılınç'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Sarıyerspor, aynı oyuncunun 18. ve 38. dakikalarda attığı gollerle durumu 3-0'a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Sarıyerspor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Maçın ikinci yarısında her iki takımda hiçbir varlık gösteremedi. Oldukça kötü bir zeminde oynanan karşılaşmanın 90 dakikası Sarıyer'in 3-0 galibiyeti ile sona erdi. 

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, 8. haftada Çorum FK ile karşılaşacak. Karşılaşma 17.10.2021  Pazar günü saat 14.00'te Gençosman Stadyumu'nda oynanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat. 2 yıl önce

Olur böyle her takımın bir inişi olacaktır ha yense çok iyi olurdu iki deplasman 3 puan bir başarıdır bu hakan hoca şu ilker i neden hep oyundan alıyor başka çıkacak oyuncu yokmu futbolculara başarılar diliyorum

Avatar
mustafa 2 yıl önce

takım hep kötüydü, bu defans ve orta saha ile nasıl yenilmiyordu mucize gibiydi gerçek ortaya çıktı

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

TEMPO'YA DEVAM MORAL BOZMAK YOK...............................