MHP'nin Bayburt'taki 5. Adayı MYK Üyesi İdris Aydın

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İdris Aydın, Bayburt Milletvekili aday adaylığına başvurusunu yaptı.

MHP'nin Bayburt'taki 5. Adayı MYK Üyesi İdris Aydın

Bayburt Postası - İdris Aydın partisinin Bayburt'taki 5. aday adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İdris Aydın, bugün Gnel Merkezi ziyaret ederek 28.Dönem Bayburt Milletvekilliği için başvurusunu yaptı.

Aydın, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, "Lider Ülke Türkiye Yolunda 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde memlekete hizmet adına Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Rabbim utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Anahtar Kelimeler:
İdris AydınMhp Bayburt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
galacoş 1 yıl önce

Hadi bakalım İdris bey bekliyoruz dört gözle. Ya sen ya da Bekir başkan ikinizde alırsınız bu seçimi inancım tam.

Avatar
Nivli 1 yıl önce

Beldemizdeki AKP yerel yönetim yüzünden Akp bizim için bitmiştir MHP den iyi bir aday bekliyoruz

Avatar
öneri 1 yıl önce

BAYBURT MİLLETVEKİ ADAY ADAYLARI BAYBURT HİZMET ETMEK İÇİN BU İŞE TALİPLER YA. ADAY OLAN SEÇİMLERDE EN AZ 1 MİLYON TL PARA HARCAR ,ADAY ADAYLARININ HERBİRİ 500 BİN TL PARA VERSİN ORTAK ŞİRKET KURSUNLAR BAYBURT A YATIRIM YAPSINLAR EN İYİ HİZMETİ YAPMIŞ OLURLAR

Avatar
Garip 1 yıl önce

Seni tebrik ederim başkan helal olsun hem kariyer olarak hem her dönem MHP aday bulamazken vardın bugünde vekil bir e düştü kaçmadın hak sa senin hakkın

Misafir Avatar
atasoy 1 yıl önce @Garip

Hadi ya MHP aday bulamazkenmiş. Ula MHp de delege sistemindeki yandalşıkla beraber aday iki kişinin stediği kişi oluyordu. Hatta İdris beyin ilk belediye başkanlığı dilekçesini o Baburtta değilken Bekir kasap kendi imzaladı partiye verdi. KEndisi de il başkanıydı. aday bulamıyormuş hadi ordan.

Beğenmedim! (0)
Avatar
salih 1 yıl önce

bu adam kaç defa kaybetti yeter da

Avatar
Şafak Güngör 1 yıl önce

Her seçim döneminde aynı yüzlerin aday adaylığı başvuru yapmasından gına geldi..