MHP Bayburt'ta seçim çalışmalarını başlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı seçim çalışmalarını bugün yaptığı toplantı ile başlattı.

MHP Bayburt'ta seçim çalışmalarını başlattı

Bayburt Postası - Toplantıda bir konuşma yapan MHP Bayburt İl Başkanı İsmail Durmuş, aday adayı olan tüm isimlere teşekkür ettiği konuşmasında, “Bugün burada bu güçlü birliktelik ile birlikte olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Seçim startını vermiş olduğumuz bu toplantıda Türkiye ve Türk milletine vefa ve sadakatle bağlı, Türkiye’nin bugünden daha güçlü ve zengin olmasını isteyen, başı dik alnı açık, iman dolu yüreklerdir. MHP’nin Bayburt’tan sesini hem Cumhurbaşkanlığında hem de milletvekili adayımız Bekir Kasap’a vereceğimiz desteği tüm Türkiye’nin duyacağına inancımız tamdır. Bu süreçte partimizden aday olan  MYK üyemiz İdris Aydın’a, Onur Abbasoğlu’na, Nejmi Gör’e  Talha Yücel’e, Sinan Hürol Kaya’ya teşekkür ediyorum" dedi. 

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“15 Ocak’ta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli; Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri startını vermiş, bu doğrultuda lazım gelen ne varsa yapacağımızı cümle âleme duyurmuştur. Bugün bizler de sizlerin bu güçlü katılımınızla desteklediğiniz toplantımızda bugünden itibaren Bayburt’tan seçim startını veriyoruz. Burada bulunan samimi ve ülkücü yürekler, partimizin seçim hedeflerine ulaşabilmesi için verilecek her görevi, gecesini gündüzüne katarak yerine getireceğine yürekten inanıyorum. İnşallah 14 Mayıs'ta Bayburt Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekili adayımız Bekir Kasap’ı en güçlü şekilde destekleyerek gönderecektir" dedi.

MHP MYK Üyesi İdrsi Aydın da birlik içerisinde MHP'nin gücünü sahaya yansıtacaklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekili adayı Bekir Kasap’ı en güçlü şekilde destekleyerek Bayburtlu'nun gücünü ortaya koyacaklarını ifade etti.  

MHP 28. Dönem Bayburt Milletvekili Adayı Bekir Kasap ise, "'Adayımız Belli Kararımız Net' sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yola Genel Başkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda; ilk olarak Cumhurbaşkanlığı adayımız mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara seçtirmek. İkincisi olarak da TBMM’de Cumhur İttifakı partilerinin nitelikli çoğunluğu kazanması, elde etmesidir. Bu bağlamda MHP’nin TBMM’de güçlü bir temsil oranı yakalaması için Bayburt’ta  bugünden itibaren seçim akşamına kadar amansız, fakatsız, yorulmadan, usanmadan koşturacağız, mücadelemizi göstereceğiz. Bugünkü hazırlık toplantımız coşku içerisinde, inanmışlık içerisinde  geçiyorsa, Bayburt’un tercihi bugünden hasıl olmuştur. Yüce Rabbim bizleri çıktığımız bu kutlu yolda muvafak eylesin, başarılı kılsın, hepimizin yüzünü güldürsün. Katılımınız, coşkunuz, mücadele azminiz ve MHP’yi Bayburt’ta zaferle taçlandıracağınız için hepinize ayrı ayrı şimdiden teşekkür ediyorum. Seçim akşamı Bayburt’ta Cumhurbaşkanı adayımız mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP’ye güçlü bir şekilde destek çıkacaktır. Bayburt Milli’dir, Bayburt İman Doludur, Bayburt Samimiyetten ve Yerliden yanadır. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi. 

Toplantıya; Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, MHP İl Başkanı İsmail Durmuş, MYK Üyesi İdris Aydın, 28. Dönem Bayburt Milletvekili Adayı Bekir Kasap, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, MHP Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal, Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Yunus Emre Zengin, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus 1 yıl önce

Tüm bayburt kadri karaosmanoğlu diyor yok o eski bayburt tuzluk koyup alasın

Avatar
Reis 1 yıl önce

Oylar Karabeye

Avatar
HASAN 1 yıl önce

Milliyetçiliği ayaklar altına alanın değirmenine su taşıyan, herşeyini şartsız destekleyen adında milliyetçi ibaresi olan ya sizlerde hiç mi nefis yok. Tepedekinin kesin bir açığı var, ge........ merdenen meydana çıksa ne güzel olur. Boşuna uğraşıp para falan harcamayın bu seçim milletin oylarını satın alanlarla Karaoğlu arasında geçecektir.

Avatar
Akıllı Bayburtlu 1 yıl önce

Bütün ailemiz, sülalemiz sapına kadar ülkücü, dik duruşu, herkesin gönlünde taht kurmuş kişiye reylerimizi vereceğiz, kim mi? Tabiki de Kadri hocam.

Avatar
Fatih 1 yıl önce

Farklı kaybedecek oynadığı oyunlar başına bela olacak hem kendinin hem sadetten transfer ettiği kukla il başkanının yolun sonu göründü

Misafir Avatar
nadır 1 yıl önce @Fatih

cakal sen işine bak

Beğenmedim! (3)
Avatar
İshak 1 yıl önce

Bu adam varya acayip siyasetçi. Kazanma ihtimali olmayan dönemlerde İdris bey'i aday gösteriyor, önceki seçimlerde il genel sonuçlarına bakarak koku alınca kendisi aday oluyor. İdris'in imzalarını bile kendisi atmıştı belediye bşk. Adayı iken. Vay anasını yav. Ama hesabın tutmadı Sinan Ateş'in ateşi hepinizi yakacak. Ülkücü bozmaları.

Avatar
Hasan taki 1 yıl önce

Yakışır kardeşime YERLI MILLI ADAY

Avatar
Kenan 1 yıl önce

Başkan senin için neyse hayırlısı o olacak sakın üzülme bundan sonrada ona göre hareket et