MHP Bayburt Milletvekili Adayı Bekir Kasap oldu

Bayburt Milletvekili Adayını açıklayan ilk parti MHP oldu.

MHP Bayburt Milletvekili Adayı Bekir Kasap oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili adayı belli oldu. MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Bayburt Milletvekili adayını Bekir Kasap olarak açıkladı. 

MHP Genel Merkezi, 6 aday adayının başvuru yaptığı süreci tamamladı. 7 Nisan 2023 Cuma günü YSK'ya teslim edilecek liste öncesinde kamuoyuna duyuruldu. 

MHP Bayburt İl Başkanı iken 2022 yılı Aralık ayında görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Bekir Kasap, Genel Merkez tarafından Bayburt Milletvekili adayı olarak açıklandı. 

Anahtar Kelimeler:
MHPİdris Aydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 1 yıl önce

35 yaşındayim biri deseydiki mhp den baska partiye hele hele chp ye oy verecen sıfatını karışlardim vatan haini derdim ama malesef cok sevdiğim partime düşman oldum ettiler malesef Türkiye geneli bayburtta da sagolsun yonetim ve belediye bizi nefret getirdi neyse size bol şans

Avatar
İsmail Enver 1 yıl önce

Murat Çelik Akp her dönem iktidar olmak için hiç benzemez lerle ittifak kurar yol yürür,sonunda millet acı bir reçete öder ama Akp yine bir benzemez bulur yine iktidar olur. MHP ise kayıtsız şartsız destek açıklayan, seçimlere üç yıl varken elli yıllık şanlı bir maziye sahip hareketten aday çıkarmayıp adayımız Erdoğan diyen, her türlü ispatlı delilli garabeti mecliste oy çokluğuyla aklamaya yardım eden,. AKP'ye eleştri gelince hiçbir AKP'linin yapamayacağı şekilde en yüksek dozdan cevap veren partidir.
Anlayacağınız biri hep alırken ve kazanırken diğeri Başbuğ Alparslan Türkeş'in mirasını hoyratça veren taraf, kaybeden taraf olmuştur.
Ben üçüncü bir yolun denenmesi taraftarıyım. En azından Sinan Ateş cinayetinin aydınlanması ümidi ile. Selamlar.

Avatar
Reis 1 yıl önce

Sinan ateş ten sonra biz o defteri kapattık,

Avatar
Alim 1 yıl önce

Banko, kesin meeeeeehaaaaapee kazanır, çok güzel bir seçim. İyi Parti'nin şansı iyice arttı, ekmeğine yağ sürdüler.

Avatar
Murat Çelik 1 yıl önce

Aynı şeyleri savunuyorsak MHP varken neden AKP veya AKP varken neden MHP. Bir birinizden farklı olacağınıza dair öyle bir gerekçe sunun ki başki partiler oy vermeyi düşünmeyelim.

Avatar
Ertan 1 yıl önce

Adaya bak hizaya gel kesin kazanacak antalyadan selamlar

Avatar
Polat 1 yıl önce

ALLAH herkesin kalbine göre verir iyi seyirler filim yeni başlıyor

Avatar
İbrahim 1 yıl önce

Hayırlı olsun. Bekir Kasap, ömrünü ülkücü harekete adamış değerli bir ağabeyimizdir..