Karaoğlu: "Bayburt için şuana kadar 73 proje açıkladık"

İyi Parti Bayburt Milletvekili Adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Karaoğlu: "Bayburt için şuana kadar 73 proje açıkladık"

Bayburt Postası - Millet İtiifakı'nın Bayburt'taki adayı olan Dr. Karabey Kadri Karaoğlu'na BGC ziyaretinde İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Deva Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan ve partililer eşlik etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Bayburt merkez ve köylerdeki çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, Bayburt özelinde iktidardan büyük yakınmların olduğunu, 20 yıldır  görevde bulunan AK Parti'nin Bayburt'ta göçü durdurabilecek, istihdam sağlayabilecek doğru düzgün birkaç projesinin de dahi olmadığını, Millet İttifakı olarak ilk günden itibaren projelerle sahada olduklarını söyledi.

Şuana kadar 73 proje açıkladığını ve bu projelerin tamamı için seçmene söz verdiğini belirten Karaoğlu, "Halkımız bize güveniyor. İnşallah 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde bizi meclise de gönderdiğinde bu projelerin tamamını yapacağımızdan kimse şüphe duymadın Bunların hepsi Millet İttifakı sözüdür, bunların hepsi Karabey Kadri Karaoğlu sözüdür" dedi. 

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş da Milletvekili Adayı Karaoğlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
Karabey Kadri Karaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Enver 13 ay önce

Bayburt halkı sizi doğru değerlendirir umarım. Bu güne kadar diğer adaylardan bir tek proje duymuş değilim. Gayet güzel hazırlanmış olduğunuz belli ne derler dersinize iyi çalışmışsınız. Yuvarlak kelimelerle vatan millet sakarya demekle artık bu iş olmuyor. Yirmi yıldır hiç bir yaraya merhem olamamış insanların Bayburt'a bayburtluya verecek bir şeyi yoktur.
İktidar iken birşey yapamayanlar iktidardan düşüyorlar hiç birşey yapamayacaklar. İnşAllah Bayburt halkı millet ittifakının iktidarına sizi vekil olarak gönderir. Vaatlerinizin yarısını yapsanız Memleket şehir havasına girer. Başarılar dilerim.

Avatar
Cankırılı 13 ay önce

Başarılarınız daim olsun inşAllah

Avatar
Bayburtlu 13 ay önce

Projelerin tanıtıldığı videoları izledim ve hiç biride gerçekleşmeyecek projeler değil. En azından daha önceki seçimlerdeki gibi bilbordları süsleyen ve seçim bitince adı dahi anılmayan vaadlerden değil. Yeterki inanılsın ve seçmenin hür iradesi ipotek altına alınmasın hepside yapılır.

Avatar
suat 13 ay önce

SAYIN HACI ALİ POLAT ADAY OLSAYDI KADRİ BEY KAZANIRDI

Misafir Avatar
Abdurrahim 13 ay önce @suat

Kim aday olursa olsun kazanacak. Bir tane rakip yok, Bir tane proje açıklayan yok. Baybrutlu mal değil cekete oy vermeyecek.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
İsmail Enver 13 ay önce @suat

o olmadı diğeri oldu hiçbir proje,yatırım,vaat duyduk mu ? Millet cekete oy vermesin o zaman.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş 13 ay önce

Bayburt'a bu projeler yapılacak mı tabiki inanasımız gelmiyor? Ama en azından vaat duyduk , diğer adaylar neden açıklamadı merak etmedik değil? Çantada keklik mi yoksa sandılar bizi ?

Avatar
Umut Özkan 13 ay önce

Cumhur %55 destekle kazanacak inşAllah.. Chpkk kaybedecek..

Avatar
misafir 13 ay önce

Millet İttifakı üyeleri Trabzonsporlular derneğini ziyaret ettiğini gördüm.Hemen yanındaki Memur-Sen'e de uğramamaları tuhafıma gitti.Binlerce üyesi olan bir sendikaya ziyaretlerini beklerdim.Oy gelir-gelmez.Ama stratejik hata olarak görüyorum...