Bayburt Postası - Törende konuşan Vali Eldivan, yapımına başlanan köy konağının, vatandaşların bir araya gelebileceği, sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirilebileceği önemli bir ortak yaşam alanı olarak köye kazandırılacağını belirterek projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Temel atma programının ardından köy sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Eldivan, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi ve köyde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bayburtlu çocuklardan Gazze’deki yaşıtlarına umut tuvali
Bayburtlu çocuklardan Gazze’deki yaşıtlarına umut tuvali
İçeriği Görüntüle

Programa Vali Mustafa Eldivan’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Erden Aktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan da katıldı.

Ortacimagil Koy Konagi Temeli Atildi1