Vali Cüneyt Epcim'den Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne '10 Ocak' Ziyareti

Vali Cüneyt Epcim, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti.

Vali Cüneyt Epcim'den Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne '10 Ocak' Ziyareti

Bayburt Postası - Cemiyetin, Ticaret ve Sanayi Odası Binası’ndaki merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Epcim, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Vali Epcim, altyapı, sağlık, eğitim ile tarihi ve kültürel alanda sürdürülen yatırım projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ziyarette basın mensuplarının sorunlarını dinledi.

Burada yaptığı açıklamada emektar basın mensuplarının çok daha iyi şartları hak ettiğini ifade eden Vali Epcim, meslek şartlarının iyileştirilmesi beklentilerini paylaştığına vurgu yaptı. Vali Epcim, özellikle yerel basının çalışmalarını zor şartlar altında yürüttüğüne işaret etti.

Teknolojik gelişmelerin süreci daha zorlu hale getirdiğinin altını çizerek sözlerine devam eden Vali Epcim, sorunların çözüme kavuşturulmasının ortak temenni olduğunu ifade etti.

Vali Epcim, Cemiyet Başkanı Murat Okutmuş ve yönetim kurulu üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Basın çalışanlarının sorunlarını dile getiren BGC Başkanı Murat Okutmuş ise Vali Epcim’e ziyareti dolayısıyla teşekkürlerini bildirdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus 2 yıl önce

sayın valim sizi takdir ediyoruz sizden bir ricamız var bayburt sağlık müdürlüğüne bir el atsanız çalışanlar işe gitmiyor gidrnde geç ve erken çıkıyor bayburt un sokaklarında kahvelerinde söyleniyor devletten maaş alıp ihanet eden bu acizlere haddini bildirin

Avatar
Osman 2 yıl önce

Yillardır sağlık müdürlüğü böyle müdürden başlanmalı görevden alınmalı işe gitmeyenlerde işten etılnalı olmuyorsa sürülneli yani ysotırım yapılmalı en az alan 6000 tl alıyor utanmazlar nasıl çalışmadsn alıp çocuklarına eşlerine yediriyorlar tüyü bitmdmiş yetim hakkı var haram olsun