Bayburt’ta Pigment Sanat Atölyesi hizmete açıldı

Resim öğretmeni Gamze Büşra Bayram’ın Bayburt’a kazandırdığı Pigment Sanat Atölyesi’nin açılışı yapıldı. Atölyede başta akademik olmak üzere her yaştan öğrenciye resim eğitimi verilecek.  

Bayburt’ta Pigment Sanat Atölyesi hizmete açıldı

Bayburt Postası - İlk, orta ve lise eğitimini Bayburt’ta tamamladıktan sonra Aksaray Üniversitesi Resim Öğretmenliği bölümünden mezun olan ve 2 yıldır Bayburt’ta ücretli öğretmenlik yapan Gamze Büşra Bayram sanat atölyesini açmaktaki asıl gayesinin, kentteki bir eksikliği olduğunu söyledi.

Kendi eğitim sürecini değerlendiren Bayram, yeteneği olmasına rağmen resim öğretmenliği özel yetenek sınavlarına hazırlanmak için böylesine bir atölyenin eksikliğini çok hissettiğini ifade etti.

Bayburt’un günümüzde Görsel Sanatlar Lisesi’ne kavuştuğunu, Bayburt Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin de bir şans olduğunu ifade eden Bayram, kentte özel yeteneğe yönelik okulların artmasının çok kıymetli olduğunu söyledi. 

Atölyede akademiye hazırlanan öğrencilere yönelik kursların yanı sıra çocukların gelişimine katkıda bulunacaklarını belirten Gamze Büşra Bayram, çocukların içlerinde hapsettikleri şeyleri mutlaka bir yetenekle dışarı attıklarını, bu anlamda resme yeteneği olan tüm çocukların gelişimine katkı sunacaklarını söyledi. 

8 öğrenci ile eğitimlere başladıklarını Pazar günleri hariç haftanın 6 günü eğitimlerin süreceğini ifade eden Bayram, çocukları el egzersizleri, çizme, tonlama geçişleri gibi ana temel konulardan alarak yeteneklerinin gelişimine katkı sunacaklarını kaydetti.  

Kayıt için:
Pigment Sanat Atölyesi 
GSM: 0555 754 66 46
Kadızade Mahallesi Fabrika Sok. No: 5 Daire 3 BAYBURT 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEM AKTAŞ 13 ay önce

Hocamızı tebrik eder, daha nice güzel çalışmalara imza atmasını dilerim. "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir." M.K. Atatürk