Bayburt Postası - Parti, ulusal medyada yaşadıkları sıkıntılar ve görüşlerine yer verilmemesi nedeniyle farklı bir yöntem izleyerek, Genel Başkan Musavat Dervişoğlu’nun mesajlarını Bayburt halkına ulaştırdı.
İYİ Parti Bayburt İl Başkanlığı, propaganda çalışmasında led ekranlarla döşenmiş bir aracın yanı sıra, bir de scooter ekibini sahaya sürdü. Bayburt İl Başkanı Turgay Hancı, bu tercihlerinin sebebini açıklarken, “Ulusal medyada sıkıntılar yaşadıklarını, partilerinin görüşlerine yer verilmediği için böyle bir yolu seçtiklerini” belirtti. Hancı, bu çalışmanın amacının Genel Başkanın mesajını Türkiye genelinde kent kent gezerek ulaştırmasını sağlamak olduğunu da ifade etti.
Yapılan açıklamada, “Bayrağımızın gölgesinde, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun mesajlarıyla Bayburtlulara seslendik” denildi.