Vali Eldivan, Uzman Çavuş Muhittin Can'ı evinde ziyaret etti

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, TSK'nın Kuzey Irak'taki mayın tarama faaliyetleri sırasında yaralanan Uzman Çavuş Muhittin Can'ı evinde ziyaret etti.

Vali Eldivan, Uzman Çavuş Muhittin Can'ı evinde ziyaret etti

Bayburt Postası - Vali Eldivan, 12 Eylül 2023 tarihinde Kuzey Irak'taki mayın tarama faaliyetleri sırasında, hain terör örgütünün kurduğu el yapımı patlayıcının patlaması ile yaralanan Uzman Çavuş Muhittin Can’ı baba evinde ziyaret etti.

Şehitlerin ve gazilerin kahramanlıklarının bu toprakları vatan yaptığını ifade eden Vali Eldivan, "Bu cennet vatanı koruma görevini, ne pahasına olursa olsun, yürekten yerine getirmeye devam edeceğiz. Onlar bizim için son derece kıymetli ve önemlidir. Devraldığımız bu şanlı mirası, daha büyük bir azim ve kararlılıkla gelecek nesillere aktaracağız. Kamu yöneticileri olarak, şehitlerimizin manevi mirasına ve onların emaneti olan şehit yakınlarına ile gazilerimize ve gazi yakınlarına her zaman devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik ve etmeye devam edeceğiz" dedi.

Can ailesi bir süre sohbet eden Vali Eldivan’a ziyareti esnasında Aile  ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Muhittin CanMustafa Eldivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.