Nişancı'nın eşi ve kızı Umre'ye uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 'İşitme Engellilere Yönelik Umre Ödüllü Dini Bilgiler Yarışması'nda başarılı olan merhum gazeteci Abdulkadir Nişancı'nın kızı Beyza Nişancı ve eşi Çiğdem Nişancı, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Nişancı'nın eşi ve kızı Umre'ye uğurlandı
Bayburt Postası - Bayburt Müftülüğü önünde düzenlenen törene Nişancı'nın ailesi, akrabaları ve müftülük görevlileri katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Bayburt Müftülüğü Din Görevlisi ve Diyanet İşleri Başkanlığı Engelliler İl Koordinatörlüğünü yürüten Mustafa Polat, Beyza Nişancı'nın Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen işitme engellilere yönelik dini bilgiler yarışmasında dereceye girdiğini ve annesinin de Bayburt Müftülüğü'nün katkısıyla kendisiyle beraber umreye uğurladıklarını söyledi.

Törende konuşan Din Hizmetleri Müdürü Nihani Yemenoğlu da, “Sizleri en güzel yerlere uğurluyoruz. Kabe-i Muazzama, Ravza-i Mutahhara yeryüzünde Müslümanlar için en mukaddes, en hayırlı yerlerdir. Ne mutlu sizlere ki Rabb'imizin en mukaddes olarak takdir etmiş olduğu Mekke-i Mükerreme'de Medine-i Münevvere'de ziyaretlerde bulunacaksınız" ifadelerini kullandı.

Beyza Nişancı ve annesi Çiğdem Nişancı, Yeneroğlu'nun yaptığı duanın ardından umreye yolcu edildi.  Ayrıca kendi imkanlarıyla umreye gidecek olan dede Yaşar Mutlu ve eşi de kızı ve torunuyla kutsal toprakları ziyaret edecek.

Öte yandan umre ziyareti için işitme engellilere işaret dili bilen hocalar eşlik edecek. 81 ilden işitme engellilerin katıldığı umre ziyaretinin ilk durağı Mekke olacak. Daha sonra Medine'ye geçilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.