Milli boksör dünya evinde

Türk Boks Milli Takımı’nın gururu Onur Şipal, memleketi Bayburt’ta dünya evine girdi.

Milli boksör dünya evinde
Bayburt Postası - Türk Boks Milli Takımı’nın gururu Onur Şipal, memleketi Bayburt’ta dünya evine girdi. Adalet - Murat Çilingir’in kızları Seda Çilingir’le hayatını birleştiren Şipal’i, mutlu gününde boks camiası ve dostları yalnız bırakmadı.

Beyzade Balo Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, her iki çiftin objektiflere verdiği ‘boksör pozu’ tebessümle karşılandı.

Başta abisi Önder Şipal olmak üzere Bayburt’ta boksa başladığı tüm arkadaşlarının salondaki yerini aldığı törende davetliler doyasıya eğlendi.

Aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de sporcusu olan Onur Şipal’in düğün törenine Aziz Yıldırım tarafından çiçek gönderildi.

Yaklaşık 3 saat süren düğün töreni; Zahit Mahallesi’nde ağırlanan dünürcülerin düğün salonuna gelmesi ve konvoylar oluşturularak genç çiftin evlerine bırakılması ile son buldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.