Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar hayatını kaybetti

Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar, hayatını kaybetti.

Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar hayatını kaybetti
Bayburt Postası - Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata yenik düşen Dağlar’ın cenazesi 11 Şubat Salı günü (bugün) Pendik 15 Temmuz Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Dağlar, 2004 yerel seçimlerinde AK Parti'den girdiği seçimde Kartal Belediye Başkanı seçilmişti. Dağlar, bu görevini 2009 yılına kadar sürdürdü.

1 Ocak 1954'te Bayburt'ta doğan Arif Dağlar, ilkokulunu aynı kentte tamamladı. Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olan Dağlar, daha sora İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi.

Dağlar, 1997-2004 arasında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Hamidiye A.Ş.’de Genel Müdürlük yaptı. 2004-2009 yılları arasında Kartal Belediye Başkanlığı görevini yürüten Dağlar, 46 yıldır Kartal’da ikamet ediyordu. Dağlar, evli ve üç çocuk babasıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.