Kafasından vurulan Hüsnü Temel hayatını kaybetti! 

Bayburt'ta 11 gün önce yaşanan silahlı kavgada kafasından vurulan gençten acı haber geldi.

Kafasından vurulan Hüsnü Temel hayatını kaybetti! 

Bayburt Postası - 11 gün gün önce Bayburt Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Hüsnü Temel’in geçtiğimiz günlerde beyin ölümü gerçekleşmişti. Bugün ise Hüsnü Temel’in kalbi durdu.

Hüsnü Temel 28.10.2023 Cumartesi günü Darıca köyünde toprağa verilecek. 

Bayburt’u yasa boğan olayda Malatya nüfusuna kayıtlı 19 yaşındaki üniversite öğrencisi G. D., tartıştığı Bayburtlu üniversite öğrencisi Hüsnü Temel’i kafasından silahla vurmuştu. G.D. olay yerindeki diğer kişilere de silahla ateş etmiş, çevredekiler şans eseri olaydan yara almadan kurtulmuştu. 
 

Anahtar Kelimeler:
Hüsnü Temel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete 10 ay önce

Kelimeler yetersiz kalıyor. Rabbim ailesine sabır versin.

Avatar
BAYBURT'LU 10 ay önce

ALLAH RAHMET EYLESİN. HASTANE DE MUAYENE SIRASI ÖĞRENDİM..ALLAH AİLE'SİNE SABIR VERSİN ...

Avatar
BAYBURT SEVDALISI 10 ay önce

üniversiteöğrencisilahınerdenaldı işte bunlarakarşıruhsatverilirse olacagı birtek güvenlik güçlerihariç kimseyesilah ruhsatı verilmesin

Avatar
Fatih Bektaş 10 ay önce

Allahim Mekanini cennet etsin. Soyleyecek cok sey var ama konusmanin anlami yok. Bizim biricigimizdi. Ele avuca sigmayan tavirlariyla afacan bir cocuk gibiydi. Kimseyi incitmez karakteri duzgun cevresindeki insanlara karşi saygili ve sevgiliydi. Herkesin sevgili kardesiydi. En cokta benim. Dayimin biricik oglu , ansizin gidişin sevenlerini çok ama çok uzdu. Rabbimin rizasi ve izniyle cennette seninle tekrar dayi hala oglu olarak abi kardeş olmak nasip olur insAllah. Abicim demeni şimdiden özledim