Hayırsever iş insanı Mustafa Köseoğlu unutulmadı

Hayırsever iş insanı Mustafa Köseoğlu, memleketi Bayburt'ta anıldı. 

Hayırsever iş insanı Mustafa Köseoğlu unutulmadı

Bayburt Postası - 2021 yılında hayatını kaybeden Mustafa Köseoğlu, vefatının 2. yılında Bayburt'ta 25 camide okutulan mevlidi şeriflerle anıldı. 

Hayatı boyunca memleketi Bayburt'a hayır işleri yapan ve eğitime verdiği önemli desteklerle tanınan Mustafa Köseoğlu için oğlu Barbaros Köseoğlu tarafından Demirözü'nde 24 camide ve Bayburt Üniversitesi kampüsündeki kendi ismini taşıyan camide mevlidi şerif okutuldu. 

Mustafa Köseoğlu, Demirözü'nde okul, öğrenci yurdu, spor kompleksi, taziye evi binalarını kazandırmıştı. Bayburt merkezde ise Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi içerisinde kendi ismini taşıyan bir cami yaptırmıştı. Öte yandan babasını anılmasına vesile olan Barbaros Köseoğlu tarafından Demirözü'ne taziye ve kültür evi yapılıyor. 

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Mustafa Köseoğlu'nun Demirözü'ne unutulmaz izler bıraktığını ve kazandırdığı eserler ile her zaman minnetle anılacağını ifade ederek, oğlu Barbaros Köseoğlu'na Demirözü'ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ilçe halkı adına teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.