Hakan Çalhanoğlu, Bayburt tatilini Kurucakol'da at binerek noktaladı

Türk Milli Takımının kaptanı, dünyaca ünlü oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Bayburt'taki tatilinde at binerek noktaladı.  

Hakan Çalhanoğlu, Bayburt tatilini Kurucakol'da at binerek  noktaladı

Bayburt Postası - Tatil için geldiği memleketinde coşkuyla karşılanan Çalhanoğlu, İtalya dönüşü öncesi gözlerden uzak bir şekilde babası Hüseyin Çalhanoğlu ve oğlu Ayaz Çalhanoğlu ile Yeşilyurt köyü, Kurucakol mezrasında Köprücü ailesine misafir oldu. Hakan Çalhanoğlu, babası ve oğlu ile at binerek keyifli anlar geçirdi. 

Cirit değnekleriyle cirit denemesi yapan Çalhanoğlu, rahmetli Fikri Köprücü'ye ait cirit ve at koşumlarının sergilendiği evi de gezdi. 

Günün anısına Bayburt Atlı Spor Kulübü Başkanı Arif Köprücü, Hakan Çalhanoğlu'na cirit sporunu simgeleyen üzerinde 'Türkiye'nin gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin' yazılı biblo takdim etti. Çalhanoğlu ise, imzalı formasını hediye ederek, kendilerini ağırlayan Köprücü ailesine teşekkür etti. 

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu, Bayburt'tan ayrıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Hakan Çalhanoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.