Duman ve üç arkadaşının kar keyfi

Bayburt'ta yağan kar en çok çocukları sevindirdi. Okulların tatil olmasını da fırsat bilen çocuklar karın keyfini doyasıya çıkarıyor. 

Duman ve üç arkadaşının kar keyfi

Bayburt'ta yağan kar en çok çocukları sevindirdi. Okulların tatil olmasını da fırsat bilen çocuklar karın kayfini doyasıya çıkarıyor. 

Şeyhayyran mahallesinde üç çocuk 'Duman' ismindeki sevimli köpekleri ile gün boyu kızak kaydı. Evlerinin arkasında bulunan dik yolu kayarak kendilerince pist haline getiren çocukların eğlenceli halleri ise renkli görüntüler oluşturdu. 

Eren Biber, Özgür Kır ve Kübra Kır isimli çocuklar, tatil günlerini kızak kayarak keyifle geçirdiklerini belirterek, sokakta bulup Duman ismini verdikleri sevimli köpeğin de neşelerine neşe kattığını ifade ettiler. 

Duman'ın kendilerini yalnız bırakmadığını ifade eden ve sabahtan beri birlikte vakit geçirdiklerini belirten Kübra Kır, "Kar yağdı, karın tadını kızakla, poşetle kayarak çıkarıyoruz. Köpeğimiz Duman da bizimle kaymayı çok seviyor, bizi hiç yalnız bırakmıyor. Biz çok oyun oynamıyoruz, en çok kaymayı seviyoruz" dedi.

Kar topu oynayıp, kardan adam da yapan çocuklar, kar yağışının devam etmesi temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.