Bayburt sevdalısı Kurban Yazoğlu unutulmuyor

Bayburt sevdalısı Kurban Yazoğlu vefatının 7. yılında sevenlerince anılıyor.

Bayburt sevdalısı Kurban Yazoğlu unutulmuyor

Bayburt Postası - 2016 yılında 60 yaşında hayatını kaybeden Yazoğlu, sosyal medyada yapılan paylaşımlarla anılıyor. 

Bayburt’u sevdiği kadar Bayburtlu’yu da koruyan kişiliğiyle tanınan Yazoğlu, İstanbul’da darda kalan her Bayburtlu’nun yanında olmuş, Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı Başkanlığı döneminde ise Bayburtlu öğrencilere burs verilmesini sağlamıştı. Yazoğlu, halen devam eden burs desteğinin bir dönem büyük bir kısmını üstlenmişti

Aynı zamanda spora ve spor kulüplerine verdiği destekle de bilinen Yazoğlu, 3. Lig’de mücadele eden Bayburtspor’a sahip çıkmıştı. Bayburtspor’un en kötü zamanlarında başkanlık görevini sürdüren Yazoğlu, Bayburtlu boksörlere de ayrıca destek çıkıyordu.

Bugün vefatının 7. yılında sevenlerinin paylaşımları ile hatırlanan Kurban Yazoğlu, önceki yıllarda Bayburt Vakfı tarafından düzenlenen programlarla da anılmıştı. 

Anahtar Kelimeler:
Kurban Yazoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim Gürbüzer 8 ay önce

Evet, Bayburt için eğitim, kültür, sportif gibi her türlü yaptığı hizmetler asla unutulmayacaktır. Allah kabrini nur, mekanını cennet eylesin. Ruhu şad olsun.